Beta hcg değerim?

Bayancann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2023
63
36
3
30
Merhabalar kızlar.. Bugün adetimin olmasına dört gün vardı ama belirtilerimden dolayı dayanamayıp erken hamilelik testi yaptım ilk etapta silik çizgi çıktı dayanamayıp kan testi verdim ve beta hcg 178,9 çıktı ? Sizce normal mi? İlk hamileliğim de 3 aylık bebeğimi düşük sonucu kaybettimmm canım o kadar yandı ki hamilelik sürecimde polikistik olduğumu öğrendim düşük yaptıktan sonra defalarca farklı doktora gittim en son yumurta rezervlerinin azaldığını ve çatlatma ya da tüp bebek için öneri aldım bu ay tam kabullenişe geçtim ki böyle bir mucizevi sonuçla karşı karşıyayım ama değerim normal mi aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Önemli olan 2 günde bir 2 katı artması. Bu değere iyi veya kötü denmez. 2 günde bir kan verin

Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah.aklina kotu seyler getirme bol bol dua et ❤

Tek başına 1 beta hcg sonucu bir şey ifade etmiyor. Düzenli olarak 2 günde bir ikiye katlanıyorsa iyiye işaret. Ama tam 2 katı yükselemiyor bayağı geride kalıyor ise bir sorun olabilir, olması muhtemel demek. Yok değer düşüyorsa, düşük olacak sağlıksız gebelik demek. Insallah hayırlısıyla güzelce gelişir, büyür ve de sağlıkla kucağınıza alırsınız.

suan hem idrarda hem kanda pozitif hayirli olsun insallah simsiki tutunur bebisiniz saglikla ilerler gebeliginiz ve hayirla kucaginiza alirsiniz insallah guzel.dusunun guzel olsun bu arada sizi supheye dusurup test yapmanizi saglayan belirti neydi merak ettim acikcasi

Testte nasıl çıktı foto varmı canım hayırlı olsun

Bu değerde gebelik var suan da.
Ama önemli olan düzenli artması.
Testi verdiğiniz güne göre ayarlayın araya bi gün koyup 2.gün daha önce kan verdiğiniz yere gidip tekrar kan verin.
İkinci verdiğinizdeki artışa göre sevinebilirsiniz

Çokkk teşekkür ederim canım benim allahım dört gözle bekleyen isteyen herkese versin inşallah en büyük belirtim göğüs ağrım oldu normalde adetten önce
Testte nasıl çıktı foto varmı canım hayırlı olsun
Önemli olan 2 günde bir 2 katı artması. Bu değere iyi veya kötü denmez. 2 günde bir kan verin
Evet bugün doktorumla konuştum iki gün sonra tekrar verdiğin yerde aynı saatte ver ona göre randevu oluşturacağım dedi

Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah.aklina kotu seyler getirme bol bol dua et ❤
Çok sağolun Allah'ım razı olsun.. inşallah bundan sonra öyle yapmaya çalışacağım

Daha 1 Kasım'da gitcem heyecandan olcem valla dr çıkar çıkmaz yazcam buraya duanızı eksik etmeyin ne olur oğlum olsun
İnşallah güzel haberler alırsınız.
Ama oğlum olsundan kastınız nedir anlamadım sağlık olsun diye dua etseniz iyi olur.

Merhaba adetime 4 gün var kan testi versem sonuç alabilirmiyim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…