suan hem idrarda hem kanda pozitif hayirli olsunMerhabalar kızlar.. Bugün adetimin olmasına dört gün vardı ama belirtilerimden dolayı dayanamayıp erken hamilelik testi yaptım ilk etapta silik çizgi çıktı dayanamayıp kan testi verdim ve beta hcg 178,9 çıktı ? Sizce normal mi? İlk hamileliğim de 3 aylık bebeğimi düşük sonucu kaybettimmm canım o kadar yandı ki hamilelik sürecimde polikistik olduğumu öğrendim düşük yaptıktan sonra defalarca farklı doktora gittim en son yumurta rezervlerinin azaldığını ve çatlatma ya da tüp bebek için öneri aldım bu ay tam kabullenişe geçtim ki böyle bir mucizevi sonuçla karşı karşıyayım ama değerim normal mi aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Testte nasıl çıktı foto varmı canım hayırlı olsunMerhabalar kızlar.. Bugün adetimin olmasına dört gün vardı ama belirtilerimden dolayı dayanamayıp erken hamilelik testi yaptım ilk etapta silik çizgi çıktı dayanamayıp kan testi verdim ve beta hcg 178,9 çıktı ? Sizce normal mi? İlk hamileliğim de 3 aylık bebeğimi düşük sonucu kaybettimmm canım o kadar yandı ki hamilelik sürecimde polikistik olduğumu öğrendim düşük yaptıktan sonra defalarca farklı doktora gittim en son yumurta rezervlerinin azaldığını ve çatlatma ya da tüp bebek için öneri aldım bu ay tam kabullenişe geçtim ki böyle bir mucizevi sonuçla karşı karşıyayım ama değerim normal mi aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Çokkk teşekkür ederim canım benim allahım dört gözle bekleyen isteyen herkese versin inşallahsuan hem idrarda hem kanda pozitif hayirli olsuninsallah simsiki tutunur bebisiniz saglikla ilerler gebeliginiz ve hayirla kucaginiza alirsiniz insallah guzel.dusunun guzel olsun bu arada sizi supheye dusurup test yapmanizi saglayan belirti neydi merak ettim acikcasi
Testte nasıl çıktı foto varmı canım hayırlı olsun
Evet bugün doktorumla konuştum iki gün sonra tekrar verdiğin yerde aynı saatte ver ona göre randevu oluşturacağım dediÖnemli olan 2 günde bir 2 katı artması. Bu değere iyi veya kötü denmez. 2 günde bir kan verin
suan hem idrarda hem kanda pozitif hayirli olsuninsallah simsiki tutunur bebisiniz saglikla ilerler gebeliginiz ve hayirla kucaginiza alirsiniz insallah guzel.dusunun guzel olsun bu arada sizi supheye dusurup test yapmanizi saglayan belirti neydi merak ettim acikcasi
Çok sağolun Allah'ım razı olsun.. inşallah bundan sonra öyle yapmaya çalışacağımRabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah.aklina kotu seyler getirme bol bol dua et ❤
MerhabaKizlar hcg değerim 3680.0 çıktı nasil sice ikiz olabilrimi
Ayyy ne kadar yüksek çıkmış ikiz olma ihtimali var tabiki sonuçları bizimlede paylaşın lütfenKizlar hcg değerim 3680.0 çıktı nasil sice ikiz olabilrimi
Tabi 1 Kasım'da gitcem Dr çıkınca hemen yazcam sizde dua edin ne olur banadaAyyy ne kadar yüksek çıkmış ikiz olma ihtimali var tabiki sonuçları bizimlede paylaşın lütfen
Daha 1 Kasım'da gitcem heyecandan olcem valla dr çıkar çıkmaz yazcam buraya duanızı eksik etmeyin ne olur oğlum olsunMerhaba
Doktora gittiniz mi sonucunuzz nedirr
İnşallah güzel haberler alırsınız.Daha 1 Kasım'da gitcem heyecandan olcem valla dr çıkar çıkmaz yazcam buraya duanızı eksik etmeyin ne olur oğlum olsun
Önce sağlıklı sıhhatli olsun tabi ama oğlum olsun çok istiyorum rabbim nasip ederse sağlıklı sıhhatli olsun daİnşallah güzel haberler alırsınız.
Ama oğlum olsundan kastınız nedir anlamadım sağlık olsun diye dua etseniz iyi olur.
Merhabalar ben adetime beş gün kala erken testten yaptım sonra çift çizgiyi görünce hemen kan testi verdik acilde ve bhcg degerimde çıktı bence alırsınızMerhaba adetime 4 gün var kan testi versem sonuç alabilirmiyim sizce
Kan verdim 1.20 çıktı yükselme yapar mı acabaMerhabalar ben adetime beş gün kala erken testten yaptım sonra çift çizgiyi görünce hemen kan testi verdik acilde ve bhcg degerimde çıktı bence alırsınız
İki gün sonra aynı yerde ve aynı saatte tekrardan verin. Belirtileriniz neler ?Kan verdim 1.20 çıktı yükselme yapar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?