Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı hastanede ver mutlaka canım inş vardrAynen çok da düşük değil teşekkür ederim pazartesi bir kez daha vereyim kan madem çok heyecanlı aslında planlı bir şey değildi ne hissedeceğimi bile bilemiyorum 10 aylık evliyim
Canım burda senin değerin yazmıyor bu 2 den küçüktür demek benim adetten 5 gün önce 2 buçuk çıkmıştı çok sevinmiştim kesin hamileyim falan demiştim ama hamile falan değilmişim anlamış oldum ki 5 ten küçük beta hamile değildir diye boşuna yazmiyorlarmis degerde. Hem de 15 Haziran son adet tarihine göre şu an betanizin en az 300_400 lerde olmalıydı. Istiyorsan en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah ben 2 buçuk çıktığı ay hamile değildim sonraki ay hamile kaldım çok sukurMerhaba bugün adetim 2 gün gecikti ve hiç olacak gibi durmayınca beta hcg baktirdim. <2.0 diye bir deger cikti bu ne demek sizce ne yapmalıyım
Evet aynen çok daha yüksek çıkmalıydı. Bilmiyorum daha erken gibi geliyor bana biraz daha zamanı varmış gibi geliyor ama herşeyin hayırlısı olsun. geç döllenme vs midir ki diye düşündüm o yüzden böyle arada kaldımCanım burda senin değerin yazmıyor bu 2 den küçüktür demek benim adetten 5 gün önce 2 buçuk çıkmıştı çok sevinmiştim kesin hamileyim falan demiştim ama hamile falan değilmişim anlamış oldum ki 5 ten küçük beta hamile değildir diye boşuna yazmiyorlarmis degerde. Hem de 15 Haziran son adet tarihine göre şu an betanizin en az 300_400 lerde olmalıydı. Istiyorsan en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah ben 2 buçuk çıktığı ay hamile değildim sonraki ay hamile kaldım çok sukur
Teşekkür ediyorum ben de değilim diye düşünücem artıkBen kimyasal gebelikten sonra değerim düştü mu diye doktora kontrole gittigimde <2 çıkmıştı sonucum sıfırlanmış demişti ama bilmiyorum
Ama sen yine de dikkat et Rabbim nasip ettiyse olur. Nasip değilse vaktin dd olur içini ferah tutTeşekkür ediyorum ben de değilim diye düşünücem artık
Hayırlısı olsun açıkcası zor da geliyor şimdi uykusuz geceler falan hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin rabbimAma sen yine de dikkat et Rabbim nasip ettiyse olur. Nasip değilse vaktin dd olur içini ferah tut
Aynenn canım amin inşallahHayırlısı olsun açıkcası zor da geliyor şimdi uykusuz geceler falan hayırlısı olsun herkesin gönlüne göre versin rabbim
Adetiniz geçtiği için hamile olsanız daha fazla değer çıkması lazımdı. Ama yanlış sonuç cikmadiysa tabiAynen çok da düşük değil teşekkür ederim pazartesi bir kez daha vereyim kan madem çok heyecanlı aslında planlı bir şey değildi ne hissedeceğimi bile bilemiyorum 10 aylık evliyim
Stresten falan olamıyorum heralde yaAdetiniz geçtiği için hamile olsanız daha fazla değer çıkması lazımdı. Ama yanlış sonuç cikmadiysa tabi ☺
Merhaba hamilemisin? Varmı bir gelişmeBöyle bir şey çıkti demin yaptığım testte ilk basta net tek cizgiydi bu sekilde sonradan öyle oldu Eki Görüntüle 2664427
Merhaba yok değilim ya adet oldum pazar günüMerhaba hamilemisin? Varmı bir gelişme