• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerim

yrdnrylmz

Yasemin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2020
48
22
8
Merhaba bugün adetim 2 gün gecikti ve hiç olacak gibi durmayınca beta hcg baktirdim. <2.0 diye bir deger cikti bu ne demek sizce ne yapmalıyım

Tesekkur ediyorum cevabınız için stresten mi adet olamadim anlamadım sonradan beta degerim yükselir mi ki son adet tarihim 15 hazirandı

Her gecikme hamilelik değil dönem dönem olabilir. 5 altı negatif ama iki gün sonra yine ver kan o zaman net belli olur yükselmezse bil ki hiç yok adet bekle. 2 az gelmedi bana

Aynen çok da düşük değil teşekkür ederim pazartesi bir kez daha vereyim kan madem 😊 çok heyecanlı aslında planlı bir şey değildi ne hissedeceğimi bile bilemiyorum 10 aylık evliyim 😊

Aynen çok da düşük değil teşekkür ederim pazartesi bir kez daha vereyim kan madem 😊 çok heyecanlı aslında planlı bir şey değildi ne hissedeceğimi bile bilemiyorum 10 aylık evliyim 😊
Aynı hastanede ver mutlaka canım inş vardr

Merhaba bugün adetim 2 gün gecikti ve hiç olacak gibi durmayınca beta hcg baktirdim. <2.0 diye bir deger cikti bu ne demek sizce ne yapmalıyım
Canım burda senin değerin yazmıyor bu 2 den küçüktür demek benim adetten 5 gün önce 2 buçuk çıkmıştı çok sevinmiştim kesin hamileyim falan demiştim ama hamile falan değilmişim anlamış oldum ki 5 ten küçük beta hamile değildir diye boşuna yazmiyorlarmis degerde. Hem de 15 Haziran son adet tarihine göre şu an betanizin en az 300_400 lerde olmalıydı. Istiyorsan en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah ben 2 buçuk çıktığı ay hamile değildim sonraki ay hamile kaldım çok sukur

Canım burda senin değerin yazmıyor bu 2 den küçüktür demek benim adetten 5 gün önce 2 buçuk çıkmıştı çok sevinmiştim kesin hamileyim falan demiştim ama hamile falan değilmişim anlamış oldum ki 5 ten küçük beta hamile değildir diye boşuna yazmiyorlarmis degerde. Hem de 15 Haziran son adet tarihine göre şu an betanizin en az 300_400 lerde olmalıydı. Istiyorsan en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah ben 2 buçuk çıktığı ay hamile değildim sonraki ay hamile kaldım çok sukur
Evet aynen çok daha yüksek çıkmalıydı. Bilmiyorum daha erken gibi geliyor bana biraz daha zamanı varmış gibi geliyor ama herşeyin hayırlısı olsun. geç döllenme vs midir ki diye düşündüm o yüzden böyle arada kaldım

Ben kimyasal gebelikten sonra değerim düştü mu diye doktora kontrole gittigimde <2 çıkmıştı sonucum sıfırlanmış demişti ama bilmiyorum

Adetiniz geçtiği için hamile olsanız daha fazla değer çıkması lazımdı. Ama yanlış sonuç cikmadiysa tabi ☺️

75705594-F09F-478B-9731-26F2CD6AF72A.jpeg

Böyle bir şey çıkti demin yaptığım testte ilk basta net tek cizgiydi bu sekilde sonradan öyle oldu
A282CC54-6744-4A75-B381-58F3B8751003.jpeg

Merhabalar ben yeniyim benimde adetim geçti kan testinde 0.200 çıktı ama hala adetde olmadım hamilemiyim bilmiyorum

Back