• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degerim ve hamilelik

xxanqelxx

Allah'm sana şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
222
80
48
34
Merhaba kizlar yardiminiza ihtiyacim var. Dun kahve pembe lekelenmelerim oluyordu evde test yaptim pozitif cikinca hastaneye gittik beta hcg degerim 47.38 cikti. Doktor daha cok yeni düsebilirde hamilelik baslayabilirde beklememiz lazim dedi. Son adet tarihim 11 ocak. Yattigimda lekelenmelerim olmuyor kalknca bikac damla geliyor pembe bazen kahverengi. Bu deger yukselirmi ? Bebegim benimle kalirmi cok korkuyorum. 3.5 senedir bekliyorum okadar tedavi oldum ama kendiliginden kalmisim. Ama sonuc boyle suan

Acile gittim bisey yapamayiz eve git bekle dedi
banada aynisini dediler gerci benim kimyasalmis yarinsi kanama baslasi.kesede yoktu zaten.imkanin varsa ozele git canim kan pihtisi parçası gelirsede bekleme gecmsi olsun.insallah saglikla kucagna alirsn

banada aynisini dediler gerci benim kimyasalmis yarinsi kanama baslasi.kesede yoktu zaten.imkanin varsa ozele git canim kan pihtisi parçası gelirsede bekleme gecmsi olsun.insallah saglikla kucagna alirsn

Benim ped e hicbirsey gelmiyor silince pembe geliyor anlamadim gitti cok korkuyorum yarin tekrar test yaptiricam eger degerim kac olursa korkmamam gerek acaba ?

Kan testi mutlaka yaptir yukselmisse 2 gunde 2 katina cikarsa sorun yoktur insallahda oyle olur

Canım geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Benimde gecen ay öyle oldu beta hcg 27 çıktı iki gün sonra 46 çıktı doktor en az yüzde 66 artmalı iyi dedi sonra ki senin gibi afedersin wcde oturdukça damla damla kan kahverengi akıntı geldi sonra Dr aradım kimyasal gebelik korkma adet gibi kanamayla biter dedi tehlikeli bir durum olmaz dedi
Dediği gibide oldu

Canım geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir gebeliktir. Benimde gecen ay öyle oldu beta hcg 27 çıktı iki gün sonra 46 çıktı doktor en az yüzde 66 artmalı iyi dedi sonra ki senin gibi afedersin wcde oturdukça damla damla kan kahverengi akıntı geldi sonra Dr aradım kimyasal gebelik korkma adet gibi kanamayla biter dedi tehlikeli bir durum olmaz dedi
Dediği gibide oldu

Yaa benimkidemi oyle acaba sizin tam kanamaniz ne zaman basladi peki ogrendikten sonra ?

Kan testi mutlaka yaptir yukselmisse 2 gunde 2 katina cikarsa sorun yoktur insallahda oyle olur
Bu arada sana birsey sorucam benim ilk hamileligimde bi kere test yaptirdim 226 cikti doktorum tekrar teste gerek yok dedi 10 gun sonra gel dedi 10 gun sonra keseyi gormustuk.

Bu grbeligimde 164 cikti degerim doktor yine gerek yok takibe dedi ama ben iki gun sonra yaptirdim 468 cikti tekrar iki gun sonra yapmadim testi yapmam gerekir mi iki gun sonra tekrar yoksa katlanmasi yeterlimidir

Bu arada sana birsey sorucam benim ilk hamileligimde bi kere test yaptirdim 226 cikti doktorum tekrar teste gerek yok dedi 10 gun sonra gel dedi 10 gun sonra keseyi gormustuk.

Bu grbeligimde 164 cikti degerim doktor yine gerek yok takibe dedi ama ben iki gun sonra yaptirdim 468 cikti tekrar iki gun sonra yapmadim testi yapmam gerekir mi iki gun sonra tekrar yoksa katlanmasi yeterlimidir
valla benimde 115 cıktı adetten 3 gun once bana dedigi suydu kanaman cok fazla agrın yoksa sıkıntı yoktur gerek yok testte dedi ama icim rahat etsin diyorsan sen bilirsin yaptırabilirsin dedi sanıyorumki 100 den sonrası icin gerek duymuyorlar pek takibe

Canm 2 gün sonra tekrar yaptır eğer artarsa 2 katı progestan verir doktorun bnmde gecikmeden birgün sonra oldu kahverengi leke ama bnm degerm 200 üzeri idi bn artarsa kullanirm progestan dedm sonraki gün baktk artmış doktora dedim lekem geldiğini iğne ve kapsül verdi progestan bir dahada olmadı buradaki diger arkadaşlar hep yerleşme kanamasıdır dediler belki seninde öyle ama muhakkak yaptır testini 72 saat sonrası

Tekrar yaptırmana gerek yok canım doktor bugün bana beta hcg çok düzenli arsada kese yada bebekte problem olabilir çok takılma beta hcg dedi. Zaten seninki güzel artmış strese girme boşuna canım

Benim ped e hicbirsey gelmiyor silince pembe geliyor anlamadim gitti cok korkuyorum yarin tekrar test yaptiricam eger degerim kac olursa korkmamam gerek acaba ?
iki yuz kusurlu cikmasi lazim canm zaten dr orda soyler duzenli yada duzensiz artmis diye uc haneli olmasi lazim yani ki insallah oyle olur hemen kotu dusunme

Bugun tekrar test yaptirdim 49.99 olmuş yani 2 gunde bukadar artmiş. Doktor sagliksiz bir gebelik pazartesi igneyle dusurucez dedi......

Bugun gebeligi ogrendigimin 5.gunu hala kahverengi kanamam var az az ne adet oluyorum ne hamileyim diye sevinemiyorum napicam ben :(

Back