- 25 Haziran 2022
- 3
- 1
- 24
-
- Konu Sahibi Sudedemirer
Ay inşallah ilk defa yükseldi hayırlısıBen bat 3gün gecikmesiyle gittim 6755di iki gün sonra tekrarladım 10509du inşallah hamilesindir canım hiç olmasa o kadar çıkmazdı bence
yenı olusmus daha :) hayırlısıyla kalp atısını da gorursun ınsallah. kanı tekrarlarsın 1500 lerı gectıgınde kese gorunucek . o zaman a gıdersın :) 1 hafta kadar sonra :)2 gün önce mide bulantısı baş dönmesiyle hastaneye gittim kan aldılat beta hcg 2.33 dedi yüksek dedi degerlerin 2 gün sonra yine gel dedi dün gittim 32.54 çıktı hamilemiyim doktor büyük olasılıkla evet dedi kadın doguma gidicem sizin degerleriniz neydi ve nasıl artış yaptı
İçini ferah tut sen stres yapmaAy inşallah ilk defa yükseldi hayırlısı
İnşallah yaa hayırlısı salı gününe randevu aldım kadın doguma bakalımm ne dicekyenı olusmus daha :) hayırlısıyla kalp atısını da gorursun ınsallah. kanı tekrarlarsın 1500 lerı gectıgınde kese gorunucek . o zaman a gıdersın :) 1 hafta kadar sonra :)
Benim adetime 5 gün kala gittimde 1,85 çıktı normalde çok sayıda test yaptım hep 0.100 çıkardı sizce bendede varmıdııır2 gün önce mide bulantısı baş dönmesiyle hastaneye gittim kan aldılat beta hcg 2.33 dedi yüksek dedi degerlerin 2 gün sonra yine gel dedi dün gittim 32.54 çıktı hamilemiyim doktor büyük olasılıkla evet dedi kadın doguma gidicem sizin degerleriniz neydi ve nasıl artış yaptı
Merhaba benim de 2,0 çıktı. Sizde bebek var mıydı?Benim adetime 5 gün kala gittimde 1,85 çıktı normalde çok sayıda test yaptım hep 0.100 çıkardı sizce bendede varmıdııır
Daha adetime 3 gün var bugun idrar testi yaptım şöyle çıktı hatta tam şuan yaptım böyle izliyorum testi erken gebelik testi yaptımMerhaba benim de 2,0 çıktı. Sizde bebek var mıydı?
Silik çıkmış var gibi ama bu test comfort day mi ne umutsuzluğa kapılmanızı istemem ama yanlış çok çıktığı oluyor. Bende şuan 4 gün gecikme var hala regl olmadım ama az önce akıntının rengi biraz renklenmiş şeffaftı. Sanırım olacağım :)Daha adetime 3 gün var bugun idrar testi yaptım şöyle çıktı hatta tam şuan yaptım böyle izliyorum testi erken gebelik testi yaptım
Comfort day değil buSilik çıkmış var gibi ama bu test comfort day mi ne umutsuzluğa kapılmanızı istemem ama yanlış çok çıktığı oluyor. Bende şuan 4 gün gecikme var hala regl olmadım ama az önce akıntının rengi biraz renklenmiş şeffaftı. Sanırım olacağım :)
O zaman hayırlı olsun diyelim, bir kaç gün sonra kaset testten yapınComfort day değil bu
Bu teste baktımda az önce artı med mişO zaman hayırlı olsun diyelim, bir kaç gün sonra kaset testten yapın
tebrikler :) bende 2 çıkmıştı regl oldum.Kızlar hamileymişim adetime 5 gün kala beta değerim 1,85 ti benim normalde hep 0.100 çıkardı bugun adetime 1 gün kala yaptırdım 56,14 çıktı
Canım bugün tekrar test yaptırdımyenı olusmus daha :) hayırlısıyla kalp atısını da gorursun ınsallah. kanı tekrarlarsın 1500 lerı gectıgınde kese gorunucek . o zaman a gıdersın :) 1 hafta kadar sonra :)