• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg değerim normal mi?

uyksuzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
6
1
1
24
Merhaba bugün doktora gittim ilk kan testi için hamileymişim Beta değerim aşağıdaki gibi,ultrasonda herhangi bir şey görünmedi doktor da 4-5 haftalık hamilesin dedi başka ne bi kan değeri ne bir şey hiçbir şeye bakmadı 2 hafta sonra kontrole gel dedi bu normal mi?

Eklentiler

• Screenshot_20250204_165224_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20250204_165224_e-Nabz.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 34
Bu değere keseyi göremedi mi 🤔

Selamm ,benimde ikinci kan verdiğimde 16bin küsur çıkmıştı ama normalmiş. ikiz mi acaba dedik değilmiş. bazen çok yüksek artabiliyormuş. ama biz keseyi de bebişi de görmüştük. başka bir doktora yine gidin. sorun olacağını sanmıyorum

Başka kişilerin yorumlarını okuyunca tereddüte düştüm yeni randevu aldım bakalım😕
İyi yapmışsınız başka bir doktor daha görsün belki cihazı eskidir bilemedim ama değeriniz güzel

Selamm ,benimde ikinci kan verdiğimde 16bin küsur çıkmıştı ama normalmiş. ikiz mi acaba dedik değilmiş. bazen çok yüksek artabiliyormuş. ama biz keseyi de bebişi de görmüştük. başka bir doktora yine gidin. sorun olacağını sanmıyorum
ne kese ne bebek görünmeyince tanıdığım anneler de görümmesi lazım deyince anlam veremedim

Merhaba bugün doktora gittim ilk kan testi için hamileymişim Beta değerim aşağıdaki gibi,ultrasonda herhangi bir şey görünmedi doktor da 4-5 haftalık hamilesin dedi başka ne bi kan değeri ne bir şey hiçbir şeye bakmadı 2 hafta sonra kontrole gel dedi bu normal mi?
kese net gözükmesi lazımdı hatta yolksac vs de değer yüksek kuzum

Bu değerde görünmesi lazım başka bi doktora gidin bencee

Back