• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerim normal mi, bakar mısınız?

Delidolu106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2019
10
2
86
32
Selamlar,

Olmam gereken regl tarihimin üstünden 8 gün geçti, sağlık ocağında kan testi yaptırdım beta sonucum 15500 çıktı.
Daha önce 1 kez kimyasal gebelik yaşamıştım bu seferde regl beklentimin 2. Günün de kahverengi çok koyu olmayan lekelenmem olmuştu.
Doktora randevu alacağım ancak öncesinde beta değeri normal mi , normalse gebeliğin kaçıncı haftası olmuş oluyor size danışmak istedim.

Son regl bitiş tarihim ise 14 Ocak

Selamlar,

Olmam gereken regl tarihimin üstünden 8 gün geçti, sağlık ocağında kan testi yaptırdım beta sonucum 15500 çıktı.
Daha önce 1 kez kimyasal gebelik yaşamıştım bu seferde regl beklentimin 2. Günün de kahverengi çok koyu olmayan lekelenmem olmuştu.
Doktora randevu alacağım ancak öncesinde beta değeri normal mi , normalse gebeliğin kaçıncı haftası olmuş oluyor size danışmak istedim.

Yaklaşık 6 haftalık gibi görünüyor son bitiş değil başlangıç tarihiniz önemli . Ayın 6 sı gibi mi olacaktınız regl . Beta değeriyle uyusuyor haftamız gayet normal görünüyor

Yaklaşık 6 haftalık gibi görünüyor son bitiş değil başlangıç tarihiniz önemli . Ayın 6 sı gibi mi olacaktınız regl . Beta değeriyle uyusuyor haftamız gayet normal görünüyor
Evet 6 Şubat gibi regl olmayı bekliyodum, teşekküler yorumunuz için ☺️

Selamlar,

Beta değerin çok iyi hayırlı olsun☺️

Doktora randevu aldım yarın gideceğim.
Sağ kasığımda hafif ağrı var aklıma takılıyor bu normal mi peki konuyla ilgili bilginiz var mı

Doktora randevu aldım yarın gideceğim.
Sağ kasığımda hafif ağrı var aklıma takılıyor bu normal mi peki konuyla ilgili bilginiz var mı
Çok normal çoğu gebeliklerde yaşanıyor bebek yerleşmeye çalışıyor . Vücudunuz yeni bir şeye hazırlanıyor ağrılar sızılar akmalar kokmalar olabilir dert etmeyin 😅

Back