• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerim neden böyle ?

asena5068

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
37
4
6
24
Kızlar merhaba pazartesi günü kan verdim beta hcg 21,5 çıktı bugun tekrar verdim 31, 2 çıktı son adet tarıhım 21 temmuz sizce normal mı benim gibi olan varmı ?

Daha adet tarihiniz gelmediği için 2 kat artmıyor olabilir mi? 2 gün sonra aynı saatlerde yine kan verin. İnşallah sağlıkla ilerler

Kimyasal olabilir canım biraz saha bekle bakalım adet olabilirsin büyük ihtimalle , bende yaşadım

Kızlar merhaba pazartesi günü kan verdim beta hcg 21,5 çıktı bugun tekrar verdim 31, 2 çıktı son adet tarıhım 21 temmuz sizce normal mı benim gibi olan varmı ?
Benimde sat 22 temmuz 18 ağustosta 37.5 ile öğrendim 20 agustosta 49 yarin tekrar vericem adet gunumu 2 gun gecmis olacak bende korkuyorum 8nsallah saglikla aliriz kucagimza

Merhabalar hanımlar, ben adetimin 7.günü cinsel iliskiye girdim ,tam 8 gün önce. Ve ertesi günü yani geçen hafta bugünden beri kasik ağrısı, kahverengi akıntı, arada kahverengi pıhtı,bel agrisi, gogus hassasiyeti ve ağrısı var. 2 gün önce beta hcg istedi doktor ama vajinal ultrasonda baktı ama over kisti vb nedenden catlamayan Bi yumurta gözüküyor. Her neyse cinsel ilişkinin 8.gununde beta 274 çıktı. Doktor çok yeni bir gebelik çıkmış henüz gözükmez dedi. 2 gün sonra yani bugün de 312 çıktıve sağlıklı bir yükseliş degil dedi. 2 gün sonra yeni vericem kan, ama anlamadığım cinsellikten 1 hafta sonra hemen 274 cikar mi beta? Ve daha çok erken olduğu için yavas artmış olabilir mi? Çok akintim,halsizlik, gogus hassasiyetim var ve çok da moralim bozuk. Dis gebelik,kimyasal gebelik de olabilir dedi. Daha ilk hamileligim ve 28 yaşındayım, kiloluyum da.

Back