Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sağlık ocaginda ki hemşire dün kan alirken sonuc cikinca doktora gidip keseye baktır hamilelik saglikliysa sonra buraya gel kayit açalim dedi ilk hamileliğim hic bir bilgim yok napicam anlamadımHamilelik ama doktor da söyleyecektir, 2 gün sonra tekrar kan verip test yaptırın. 60% artış olması gerekiyor. Ama var yani 50 küsür düşük bi değer değil
Benim hamileliği öğrendiğimde ilk değer 137 çıktı, bir gün adet gecikmesi vardı. Doktor 2 gün sonra tekrar bakalım değer yükseliyor mu dedi. 4 haftalıktı. Kese 5+2 de göründü. Doktorunuzla görüşmeniz tabii ki en sağlıklısıBana sağlık ocaginda ki hemşire dün kan alirken sonuc cikinca doktora gidip keseye baktır hamilelik saglikliysa sonra buraya gel kayit açalim dedi ilk hamileliğim hic bir bilgim yok napicam anlamadım
Hmm ben hemşire ye sormaya gidicem sanırım bugün çunku hiç anlamiyorum bu işlerdenBenim hamileliği öğrendiğimde ilk değer 137 çıktı, bir gün adet gecikmesi vardı. Doktor 2 gün sonra tekrar bakalım değer yükseliyor mu dedi. 4 haftalıktı. Kese 5+2 de göründü. Doktorunuzla görüşmeniz tabii ki en sağlıklısı
Tebrikler hamilesiniz. Ama bu değerlerle kese gözükmez zaten daha 1-2 hafta beklemeniz gerekiyor o şekilde anca keseyi görebilirsiniz. Kadın doğum doktoruna gittikten sonra sağlık ocağı sistemine düşüyor zaten hamileliğiniz arıyorlar size 4 ya da 5 tane tarih vriyorlar o tarihlerde sağlık ocağına gidiyorsunuz tahlillerinize bakıp kilo tansiyon ölçümü yapıp gönderiyorlar rutin kontroller yani önemli bir şey yapmıyorlar eğer eksik tahliliniz varsa onları kontrol ediyorlar. Doktor bile görmüyor yani sadece hemşire soruyor o kadar Ben kendim gitmemiştim hemşire arayıp çağırmıştı hamilelik gözüküyor sistemde gelin diyeBana sağlık ocaginda ki hemşire dün kan alirken sonuc cikinca doktora gidip keseye baktır hamilelik saglikliysa sonra buraya gel kayit açalim dedi ilk hamileliğim hic bir bilgim yok napicam anlamadım
Şimdi sağlık oçagindan geldim doktorla goruştüm 3 4 haftalık dedi değerin yüksek dedi yani sorun yok haftaya çarşamba tekrar gel kanda bakalim dedi içim rahatladı. 15 gün sonra kadın doğuma randevum var o zamana 6 haftalık oluyor kese gozukur herhalde . Beni bilgilendirdiğiniz için teşekkur ederimTebrikler hamilesiniz. Ama bu değerlerle kese gözükmez zaten daha 1-2 hafta beklemeniz gerekiyor o şekilde anca keseyi görebilirsiniz. Kadın doğum doktoruna gittikten sonra sağlık ocağı sistemine düşüyor zaten hamileliğiniz arıyorlar size 4 ya da 5 tane tarih vriyorlar o tarihlerde sağlık ocağına gidiyorsunuz tahlillerinize bakıp kilo tansiyon ölçümü yapıp gönderiyorlar rutin kontroller yani önemli bir şey yapmıyorlar eğer eksik tahliliniz varsa onları kontrol ediyorlar. Doktor bile görmüyor yani sadece hemşire soruyor o kadar Ben kendim gitmemiştim hemşire arayıp çağırmıştı hamilelik gözüküyor sistemde gelin diye