- 28 Şubat 2021
- 23
- 20
- 18
- 32
- Konu Sahibi Kisa Gotami
-
Benim adet gunu 98di.Bi sorun yok sukur .Senin 102dahada guzelAdet tarihim 1 gün gecikmişken yani dün acilde gebelik testi yaptırdım. Sonuç 102.12 çıktı. Yarın doktora gidicem ancak çok mu düşük beta değerim? Endişelendim size danışmak istedim. Son adet dönemim 31 ocak-5 şubat arası sürmüştü. Biraz araştırınca kimyasal, boş ya da dış gebelik durumlarıyla karşılaşınca baya kaygılandım açıkçası hcg değerinin 102 olması kötü mü?
Normal canım sen stres yapma bak rahim kalınlaşması demek o çocuğun tutunacağı yer hazırlanmış demek oluyor Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sen hamileliğini güzel geçirmeye çalış kendini üzme yorma kötü düşünme pozitif ol ve betanı takibe al 2 güne bir değerin 2000 lere ulaştığında doktora git kese görmeye çalışırTekrardan merhaba. Bugün doktora gittim beta 196 çıktı rahim kalınlaşması da gördü doktor. Bu beta artışı nasıl sizce? Bir buçuk gün var testler arasında
Ben hep ağlıyorum fark etmem mümkün değil o zamanHiç olmucak bir şeye ağladım ondan sonra şüphelenip test yaptım çok silik bir çizgi vardı. Onun dışında kasık ağrılarım oldu çok regl olucakmışım sanki gibi hala var o ağrılar. Umarım gönlüne göre olur her şey senin de canım
BENIM DOKTORUMDA SALI GUNU YADA CARŞAMBA GELIN DEDI HAFTAYA HAYIRLISI OLSUNINSALLAH BCHG DEĞERIM 181 CIKTI ADETIMI 1 GUN GEÇMISKEN PEKI DEĞERIM NASIL SIZCE KIMYASAL FALAN DA OLUYOR YAZMISLAR KORKTUM BENDETekrardan merhaba. Bugün doktora gittim beta 196 çıktı rahim kalınlaşması da gördü doktor. Bu beta artışı nasıl sizce? Bir buçuk gün var testler arasında
Benim bir gün gecikmişken 102’di. Değerin kaç olduğu önemli değil önemli olan iki günde bir en az %60 artması. Düzenli artış göstermesi yani. İki günde bir test verip ona bakabilirsiniz. Hcg değerim 2500 çıktıktan iki gün sonra keseyi gördüm, sonra tekrar hcg değerime baktırmadım. Ben de araştırdıkça başta korkmuştum başka ihtimallerden. Lütfen stres yapmayın. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur :)BENIM DOKTORUMDA SALI GUNU YADA CARŞAMBA GELIN DEDI HAFTAYA HAYIRLISI OLSUNINSALLAH BCHG DEĞERIM 181 CIKTI ADETIMI 1 GUN GEÇMISKEN PEKI DEĞERIM NASIL SIZCE KIMYASAL FALAN DA OLUYOR YAZMISLAR KORKTUM BENDE
EVET CANIM YARIN TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRIP ARTIŞA BAKICAZ BIZDE INSALLAH KESEYI GORUP SAGLIKLI KUCAGIMIZA ALIRIZ BNDE TAKMAMAYA ÇALIŞCAM SIZINDE YAVRUNUZLA SAGLIKLI UZUN OMURLER GECIRMENIZI DILIYORUM :)Benim bir gün gecikmişken 102’di. Değerin kaç olduğu önemli değil önemli olan iki günde bir en az %60 artması. Düzenli artış göstermesi yani. İki günde bir test verip ona bakabilirsiniz. Hcg değerim 2500 çıktıktan iki gün sonra keseyi gördüm, sonra tekrar hcg değerime baktırmadım. Ben de araştırdıkça başta korkmuştum başka ihtimallerden. Lütfen stres yapmayın. Umarım her şey dilediğiniz gibi olur :)
Adetime daha 10 gün var bu gün kan sonucu 0 33 çıktı doktor sinirda iki gün sonra tekrar baktirdedi acaba de yer yukselirmiBenim adet gunu 98di.Bi sorun yok sukur .Senin 102dahada guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?