- 27 Haziran 2024
- 122
- 79
- 28
-
- Konu Sahibi obendegilimki
Teşekkür ederim ☺normal takılmayın ona. ayrıca ekstradan 4 gününüz de var.
ben 5+3te görmüstüm. kişiden kişiye değişiyor tabii ki ama 5 hafta ideal benceTeşekkür ederim ☺sanıyorum keseyi görmek için 5.haftayı beklemem gerekiyor değil mi
Kalp atışını ne zaman duydunuzben 5+3te görmüstüm. kişiden kişiye değişiyor tabii ki ama 5 hafta ideal bence
6+6da kalp atışını gördük. 7+6da da duyduk.Kalp atışını ne zaman duydunuz
6+6da kalp atışını gördük. 7+6da da duyduk.
hepimize insallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba benim sat 3 Haziran bat 2 Temmuzdu 1 temmuzda evde test yaptım 3 temmuzda(4+2) kan verdim ve 355 çıktı düşük çıkması problem olur yüksek çıkması değil dediler 6 gün sonra 5550 gibi bir değer çıktı mesela beta hcgde değerin düşmesi sıkıntı. Kaçıncı gün ultrasona gittin veya kaçıncı gün gelmeni söylediler? İstediğim doktor randevuyu çok geç bir zamana verdi o süreçte meraktan çatlayacağımSelam kızlar,
Sat 2 haziran bat 3 temmuzdu, yani 4 hafta 4 günlük hamileyim. Bugün özel bir labda beta hcg baktırdım ilk kez, 980 çıktı. Ama sonucun altında 4 hafta için 9-750 arası diyor yani benim değerim biraz daha yüksek çıktı. Bu normal mi?
Selam, ben 6 temmuzda tekrar kan verdim 2179 çıktı 8 temmuzda doktora gittim. Doktorum o gün için değerimin 5binlerde olduğunu keseyi belki göremeyebileceğimizi söyledi ama çok şükür gördük (5+1di) 23 temmmuzda kalp atışı duymak için çağırdıMerhaba benim sat 3 Haziran bat 2 Temmuzdu 1 temmuzda evde test yaptım 3 temmuzda(4+2) kan verdim ve 355 çıktı düşük çıkması problem olur yüksek çıkması değil dediler 6 gün sonra 5550 gibi bir değer çıktı mesela beta hcgde değerin düşmesi sıkıntı. Kaçıncı gün ultrasona gittin veya kaçıncı gün gelmeni söylediler? İstediğim doktor randevuyu çok geç bir zamana verdi o süreçte meraktan çatlayacağım
Keseyi görebilmenize çok sevindimSelam, ben 6 temmuzda tekrar kan verdim 2179 çıktı 8 temmuzda doktora gittim. Doktorum o gün için değerimin 5binlerde olduğunu keseyi belki göremeyebileceğimizi söyledi ama çok şükür gördük (5+1di) 23 temmmuzda kalp atışı duymak için çağırdı
Sonucu yazın muhakkak inşallah sağlıkla görürsünüz keseyiKeseyi görebilmenize çok sevindimne olur ne olmaz diye daha geç tarihe almıştım. Yarın randevumuz inşallah biz de sağlıkla keseyi görürüz. Süreciniz çok güzel ve kolay geçer inşallah
Yüksek çıkması daha iyi canım tebrikler anne oluyorsunSelam kızlar,
Sat 2 haziran bat 3 temmuzdu, yani 4 hafta 4 günlük hamileyim. Bugün özel bir labda beta hcg baktırdım ilk kez, 980 çıktı. Ama sonucun altında 4 hafta için 9-750 arası diyor yani benim değerim biraz daha yüksek çıktı. Bu normal mi?
Eminim gönlünce olacak şimdiden sabırsızız 8 ay nasıl geçecek diye düşünüyoruzSonucu yazın muhakkak inşallah sağlıkla görürsünüz keseyibeni de şimdi kalp atışı duyabilecek miyim telaşı sardı
Çok teşekkür ederim inşallah sorunsuz ilerleriz bir de minik kalp atışı duysak ferah bir nefes alacağızYüksek çıkması daha iyi canım tebrikler anne oluyorsun