• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Beta hcg değerim düşük ve kesem küçük düşük yapar mıyım?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

asli3564

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
40
5
1
25
Merhaba ben 6hafta 4 günlük hamileyim 2 gün önce test yaptığımda 680 çıktı beta hcg değerim progesteron ise 6,9 çıktı doktor kesenin de gelişmemiş olduğunu söyledi ve düşük yaparsın adet kanaması gibi gelir dedi ve eve yolladı. İlaç falan vermedi düşük önleyici. Sizce ne yapmalıyım? Bu gibii durumla karşılaşanlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
İlk kez mi kan verdiniz hcg için? Daha önce kaçtı?

Hayır ilk testimde 233 4 gün sonra yaptığımda 631di. 2 gün önce tekrar yaptığımda 680 çıktı
Anladım, beta istendiği gibi yükselmemiş evet. Kimyasal gebelik geçiriyor olabilirsiniz. Kendi kendine sonlanmasını bekliyorlar onun için bir şey yapmıyorlar.

Lekem falan yok kürtajdan korkuyorum. En geç ne zaman düşer doktor bunun hakkında bilgi de vermedi

Merhaba ben 6hafta 4 günlük hamileyim 2 gün önce test yaptığımda 680 çıktı beta hcg değerim progesteron ise 6,9 çıktı doktor kesenin de gelişmemiş olduğunu söyledi ve düşük yaparsın adet kanaması gibi gelir dedi ve eve yolladı. İlaç falan vermedi düşük önleyici. Sizce ne yapmalıyım? Bu gibii durumla karşılaşanlar yardımcı olabilir mi?
Sonucunuz ne oldu acaba ?🙏🏻

Back