- 6 Ocak 2025
- 273
- 75
- 13
- 30
- Konu Sahibi pamukkalplikiz
-
Muhtemelen 3-4 haftalık inşallah keseyi görürsünüz bugünselam
dün acile gittim ve kan verdim
gecikmemin 5. günüydü
değerim 222.77
muhtemelen geç döllenme gibi…
sizce iyi mi ve kaç haftalık?
peki haftasına göre bu değer iyi mi sizce?Muhtemelen 3-4 haftalık inşallah keseyi görürsünüz bugün
Geç döllenme olduysa bu değere göre kese gözükmez doktorum 1000 den sonra kese gözükür demişti bana zaten değer 48 saate bir 2katına çıkıyor doktorunuz mutlaka bir şey söyleyecektir görmezse tekrar çağırır muhtemelenpeki haftasına göre bu değer iyi mi sizce?
ve keseyi göremezsek sıkıntı mı var demektir?
Hayır kese hemen görünmüyor 5-6 haftalıkken de görünebilir benimki 6 haftalıkken görünmüştü 2 hafta sonra da kalp atışını duyduk acele etmeyinpeki haftasına göre bu değer iyi mi sizce?
ve keseyi göremezsek sıkıntı mı var demektir?
peki değerim için bir fikrin var mı canım? 3-4 hafta için iyi mi?Hayır kese hemen görünmüyor 5-6 haftalıkken de görünebilir benimki 6 haftalıkken görünmüştü 2 hafta sonra da kalp atışını duyduk acele etmeyin
huhhhhhGeç döllenme olduysa bu değere göre kese gözükmez doktorum 1000 den sonra kese gözükür demişti bana zaten değer 48 saate bir 2katına çıkıyor doktorunuz mutlaka bir şey söyleyecektir görmezse tekrar çağırır muhtemelen
4+5te benim beta 1194 çıkmıştı geç döllenme ise normal bence zaten internette de olması gereken değer aralıkları yazıyor oradan da bi bak istersen ben normal mi değil mi ordan anlamistimpeki değerim için bir fikrin var mı canım? 3-4 hafta için iyi mi?
hayırlı olsun öncelikle, tek değerden anlayamazsınız iyi mi kötü mü artış önemli. kese ise 1500 civarı vajinal 6000 de ise karından gözükür şu anlık stres yapmadan tadını çıkarınnselam
gecikmemin 5. günüydü
değerim 222.77
huhhhhhnasıl bir strestir bu ya rabbiiimm
Gittinizmi doktorahuhhhhhnasıl bir strestir bu ya rabbiiimmmm
evet gittimGittinizmi doktora
Haftaya görürsünüz inşallahevet gittim
kese görünmedi ki doktorum zaten bu değerle görülmez dedi
ilk betaya acilden baktırdığım için tekrar kan istedi ve verdim
ilkiyle arasından sadece 20 saat falan geçmiş olmasına rağmen beta 325 çıktı
doktor artışın 1 güne rağmen gayet iyi dedi
haftaya kontrole çağırdı
inşallahHaftaya görürsünüz inşallah
Benimde Adetim 3 gün geçti bugün kan verdim 1229 çıktı kaç haftalık oluyor sizceselam
gecikmemin 5. günüydü
değerim 222.77
4 haftalık sanırım regl tarihinize göre kaçBenimde Adetim 3 gün geçti bugün kan verdim 1229 çıktı kaç haftalık oluyor sizce
13 Mart son regl tarihim4 haftalık sanırım regl tarihinize göre kaç
4 haftalık sanırım 5. Haftadan sonra doktora giderseniz keseyi görürsünüzBenimde Adetim 3 gün geçti bugün kan verdim 1229 çıktı kaç haftalık oluyor sizce
Teşekkür ederim4 haftalık sanırım 5. Haftadan sonra doktora giderseniz keseyi görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?