How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

beta hcg değerim acill yardım ne yapmalıyım?

gizlisevdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
43
5
86
arkadaşlar merhaba..batım 3 gün geçtiğinden dün gebelik testi yaptım.çift çizgiyi gördüm..daha sonra apar topar akşam özel bir hastanede kan testi yaptırdım. testte değerim 727,58 çıktı..labaratuardaki hemşire pozitif olup 2 haftalık hamile olduğumu ( tahmini ) söyledi.ama yinede kadın doğum uzmanına gözükmemi söyledi. hemen gitmem gerekiyor mu yoksa beklemelimiyim? sizlere sormadan hareket edemedim.haftayada yıllık izne çıkıyorum çok geç olurmu haftaya gitsem ..şimdiden sağolun...:18:

Öncelikle hayırlı olsun canım..çok mutlu bir haber..doktora bi hafta sonra gıtsen de pek sorun olacagını sanmam ama ıcın rahat etmeyecekse izne ayrılmadan once git..daha ıkı haftalık kadarsa zaten doktor bısey goremeyecek :)) ama saglık durumun hakkında bilgi edinirsin...Umarım cok guzel bir 9 ay gecırırsın..tekrar tebrikler:46::46:

arkadaşlar merhaba..batım 3 gün geçtiğinden dün gebelik testi yaptım.çift çizgiyi gördüm..daha sonra apar topar akşam özel bir hastanede kan testi yaptırdım. testte değerim 727,58 çıktı..labaratuardaki hemşire pozitif olup 2 haftalık hamile olduğumu ( tahmini ) söyledi.ama yinede kadın doğum uzmanına gözükmemi söyledi. hemen gitmem gerekiyor mu yoksa beklemelimiyim? sizlere sormadan hareket edemedim.haftayada yıllık izne çıkıyorum çok geç olurmu haftaya gitsem ..şimdiden sağolun...:18:

tebrik ederim canım, Allak sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin, hiç telaşlanma zaten şu an gitsen doktor birşey göremeyecek değerin 1500 lere şıkınca görünüyor kese hatta görünmüyor bile bazen, sen iznine çık rahat rahat gidersin... tekrar tebrikler.

canım hiç kasma kendini aşağı yukarı aynı günlerde aynı değerlerle karşılaşmışız
ben eşim çok panik olduğu için 2 kez vajinal ultrasona girdim (değerim 1500 lerdeyken) ama görünen bişey yoktu eğer kendini kötü hissetmiyorsan negatif bi durumun yoksa acele etmene gerek yok bence

canım hiç kasma kendini aşağı yukarı aynı günlerde aynı değerlerle karşılaşmışız
ben eşim çok panik olduğu için 2 kez vajinal ultrasona girdim (değerim 1500 lerdeyken) ama görünen bişey yoktu eğer kendini kötü hissetmiyorsan negatif bi durumun yoksa acele etmene gerek yok bence

canım bebek var mı peki gördünüz mü keseyi, benim 2200 e kadar çıktı kese görünmedi ve doktor hamileliği sonlandırma kararı aldı 20 gün oldu iğne vurdular kabus gibi acılar sancılar kontroller bi yana bir de psikolojim bozuldu, içimdede bi pişmanlık izin vermesemiydim diye. gerçi üç doktorla görüştüm hepsi aynı şeyi söyledi ama ben engel olamıyorum kendime çok üzgünüm ne bana ne de başkasına yaşatmasın Allahım.

Doktorla görüşmeyebilirsin, zaten tekrar kan testi yapacak ve değerin 1500lere çıkana dek bekleyecektir.

Ancak hamilelik planladığın dönemde folik asit almadıysan eczaneden bir kutu alıp bu dönemde kullanmaya başlamanı tavsiye ederim.

Back