Beta HCG değerim 5,60 çıktı hamile olabilirmiyim bilen varmı ?

emor_2011

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
8
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir sorum olacak. Yaklaşık bir buçuk ay önce kan testi yaptırdım sonuç 5.60 çıktı hafta sonu olduğu için acildeki nöbetçi doktor hamile değilsin dedi ve hastalandım. Şimdi ise karnımın alt kısmı şiş ve sert göğüslerim dokununca acıyor sabah ve akşama doğru çok hafif mide bulantılarım oluyor. hastalanmama 5 gün var şimdi idrar testi yapsam çıkarmı ? Hamile olabilirmiyim çok istiyoruz korunmuyoruz. bilgisi olan varsa lütfen cevaplayabilirmisiniz...

adet olmususn madem hamıle degılsındır zaten 1.5 ayda eger hamıle olsaydın oara kasıkagrın olurdu adet olmak yerıne üstüne görseydın yanı adet bıtımı belırtı cıakrdı ortaya dıye düüşnüyoruma ama şüphen varsa ıdrar testı al bır tane yap gecen aydan hamıleysen sütüne adet gördünse kesın cıakr sonuc

Teşekkür ederim

düşük bi sonuç ama belli olmaz yükselebilirde belirtilerin adet döneminde oluyomuydu normalde göğüslerde şişlik hasasiyet falan hamilelikde olan belirtiler ama psikolojikde olabilir istediğin için test al bence denemekde fayda var enazından kafandaki soru işareti kalkar

çıkarmı şimdi test alıp yapsam ? adetimi beklemelimiyim ?

Önceki yaptın testi unut odeger dusuk zaten 1.5 ay gecmis..sonraki ayda kaldiysan eğer adetin gecince kadar bekle idrarda ondan sonra belli olur.

productor al benımde 5 gun kala cıkmıstı . kan testi kadar kesin productorun sonucu. azcık pahalı 25 ytl:))

Olabilir ama yine de çok güvenilir değil. Benim çıkmamıştı. Geç döllenme falan da değil benim. Sonra adetim gecikince bir baktım hamileyim. Erken gebelik testleri yine de çok güvenili değil. Pozitif çıkarsa tamam ama negatif çıkması durumunda ki genelde öyle olur. güvenemezsin. Reglini bekle...

Tamam çok teşekkür ederim bilgilendirmen için

emor diğer kan tahlilini adetin geçmeden yaptırdıysan kaç gün vardı adetine? yada adetin geçince yaptırdınsa kaç gün geçikince yaptırdın.. bu çok önemli canim.. birde hastalandığın adetin miktarı nasıldı oda önemli söylersen bunu net olarak yardımcı oluruz tatlım.. umarım hamilesindir

adetim 2 gün geçmişti testi yaptırdığımda.
şimdi pazar günü adet oldum tekrar adetime 3 gün vardı erken oldum normalde hep gününde olurum.
cumartesi dayanılmaz kasık ağrılarım vardı ve hayatımda ilk defa kabız oldum.
bu sabah adetliyim ama göbeğimden aşağıya doğru kahverengi bir çizgi oluşmuş daha önce böyle bişey yoktu bu ne olabilir. bilen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…