Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kanaman kaç gun sürdü? Adet gibimiydi yoksa kahverengi mi? Bizler tam bilemeyiz ama kimyasala benziyor. Düşerse uzulme saglikli bebek düşmezmiş kusurlu bebek düşer hep
Kanaman kaç gun sürdü? Adet gibimiydi yoksa kahverengi mi? Bizler tam bilemeyiz ama kimyasala benziyor. Düşerse uzulme saglikli bebek düşmezmiş kusurlu bebek düşer hep
Bundn oncede dusuk yaptim onun gibi deil o bebegimkde 4 aylik ogrendim kanamam oldu adette gordum bundada kanamam cok az pembe bi gun koyu krmizi geldi
Bundn oncede dusuk yaptim onun gibi deil o bebegimkde 4 aylik ogrendim kanamam oldu adette gordum bundada kanamam cok az pembe bi gun koyu krmizi geldi
Lutfen doktora git ve düşük nedenlerini araşdir. Devamli dusukler bazi kan sorunlarinda oluyor. 3cu yikimin yaşanmasini bekleme. Alaninda uzman doktora git