• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değerim 3.89 çıktı hamile kalma şansım nedir

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

buseaksu12

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
7
8
16
28
önce sağlık ocagında kan verdim sonuç direk 0 çıktı negatif aradan 14 gün geçti adetimde 3 gün geçikti özel bi hastane de kan verdim sonuç 3.89 çıktı yine negatif folicasit kullanıyorum ben sizce hamile kalma şansım var mı lütfen cevap verin

Labaratuar 5 in altında ise negatif der emin olmanın tek yolu bir kaç g0n sonra yüne kan vermek bence
önce sağlık ocagında kan verdim sonuç direk 0 çıktı negatif aradan 14 gün geçti adetimde 3 gün geçikti özel bi hastane de kan verdim sonuç 3.89 çıktı yine negatif folicasit kullanıyorum ben sizce hamile kalma şansım var mı lütfen cevap verin

Yükselir heralde 2 gübe bir iki katına mı çıkıyormuş ne baktır yine merak ediyorsan

Geçen bi konu okumuştum yükselmişti aynı böyleydi

tekrar kan verdiniz mi acaba

Back