Merhabalar beta hcg değerim daha önce hep 0.100 çıkıyordu ilk defa 3.06 çıktı. Adet düzensizliğim vardı zaten yaklaşık 15-20 gün gecikti lekelenmem var istifra ediyorum. Doktorum 2 gün sonra tekrarla kan testini dedi. Bu durumda olup değeri yükselen var mı ? Umutlanmalı mıyım ? Yükselebilir mi ?
Merhabalar beta hcg değerim daha önce hep 0.100 çıkıyordu ilk defa 3.06 çıktı. Adet düzensizliğim vardı zaten yaklaşık 15-20 gün gecikti lekelenmem var istifra ediyorum. Doktorum 2 gün sonra tekrarla kan testini dedi. Bu durumda olup değeri yükselen var mı ? Umutlanmalı mıyım ? Yükselebilir mi ?
Merhaba, regl öncesi mi 3.57 çıkmıştı? Kaç gün sonra yükseldi? Benim de benzer belirtiler vardı. SAT 13 Nisan, BAT 13 Mayıs. Regle 7 gün kala (6 Mayıs'ta) HCG 2 çıktı, regle 2 gün kala yani 11 Mayıs'ta tekrar test yaptırdım, 2.5 çıktı. Uygulamaya göre regl günüm bugün. Normalde de 1-2 gün gecikme olabiliyor. O yüzden ben de bekliyorum. Gebelik varsa değer regl günü sonrasında daha da yükselir dediler.