- 8 Eylül 2022
- 40
- 6
- 16
- 26
- Konu Sahibi Atmaca5353
-
Regliniz geciktikten sonra tekrar kan verin fakat şuan ki kan sonucunuza göre gebelik yok gibi gözüküyorMerhaba kızlar daha öncede konu açmıştım beta hcg değerim önceden sürekli 1.20 çıkıyordu 2 ay kadar bekledim test için ve ovülasyon sürecimi takip ettim.Ovülasyon sürecim bittikten 3 gün sonra benden çok hafif pembe bir akıntı geldi sadece bir gün sürdü çok azdı.Adetime 8 gün kaldı ve kan testi yaptırdım beta hcg değerim 2 çıktı sizce bir hamilelik var mıdır ? Gelen lekeyi implatasyon lekesi sandım Çok sık idrara çıkıyorum mide bulantım 3 gündür geçmiyor.Sürekli uyku halindeyim ben bu işten birsey anlamadım sizde şuan negatif gözüksede adetime kadar hormon değerim yükselir mi ?
Evet ya çok üzüldüm ama semptomlar var birde gelen leke aceba yerleşme lekesi mi diye düşündüm.Hamilelik kanda ne kadar sürede gözükür bilginiz var mı ? 10 günde kanda belli olur diye yazıyordu ama bilemedim bir ihtimal belki değerim adetime kadar yükselir diye düşünüyorum. :)Regliniz geciktikten sonra tekrar kan verin fakat şuan ki kan sonucunuza göre gebelik yok gibi gözüküyor
Kan tabi idrar testine göre daha net sonuç verir ama iki güne bir beta HCG iki kat yukseliyormus sanırım siz yine tekrarlayin kanıEvet ya çok üzüldüm ama semptomlar var birde gelen leke aceba yerleşme lekesi mi diye düşündüm.Hamilelik kanda ne kadar sürede gözükür bilginiz var mı ? 10 günde kanda belli olur diye yazıyordu ama bilemedim bir ihtimal belki değerim adetime kadar yükselir diye düşünüyorum. :)
İnşallah yükselir kuzum rabbim dualarımızı kabul etsinEvet ya çok üzüldüm ama semptomlar var birde gelen leke aceba yerleşme lekesi mi diye düşündüm.Hamilelik kanda ne kadar sürede gözükür bilginiz var mı ? 10 günde kanda belli olur diye yazıyordu ama bilemedim bir ihtimal belki değerim adetime kadar yükselir diye düşünüyorum. :)
İnşallahİnşallah yükselir kuzum rabbim dualarımızı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?