mehlikaerva evli mutlu cocuklu :) <3 Kayıtlı Üye 23 Aralık 2012 1.464 296 12 Şubat 2015 Konu Sahibi mehlikaerva #1 Arkadaşlar merhaba .. Adetim 4 gün gecikti.. Beta hcg degerim 1.20 cikti.. Hemsire 2 gun sonra tekrarlayalim dedi.. Birde dun hafif bi lekelenmem oldu.. Heyecan yaptim.. Böyle bisey yasayan varmi? Sizce umitlenmelimiyimmm??? :/
Arkadaşlar merhaba .. Adetim 4 gün gecikti.. Beta hcg degerim 1.20 cikti.. Hemsire 2 gun sonra tekrarlayalim dedi.. Birde dun hafif bi lekelenmem oldu.. Heyecan yaptim.. Böyle bisey yasayan varmi? Sizce umitlenmelimiyimmm??? :/
mehlikaerva evli mutlu cocuklu :) <3 Kayıtlı Üye 23 Aralık 2012 1.464 296 12 Şubat 2015 Konu Sahibi mehlikaerva #2 Tüp bebek sonrasi normal yolla hamile kalmayi cok istyrmmmmmm... Dua edin birde
cgdozdgn ❤️ Kayıtlı Üye 9 Şubat 2011 824 487 12 Şubat 2015 Konu Sahibi mehlikaerva #3 mehlikaerva .!.: Arkadaşlar merhaba .. Adetim 4 gün gecikti.. Beta hcg degerim 1.20 cikti.. Hemsire 2 gun sonra tekrarlayalim dedi.. Birde dun hafif bi lekelenmem oldu.. Heyecan yaptim.. Böyle bisey yasayan varmi? Sizce umitlenmelimiyimmm??? :/ Genişletmek için tıkla... Artma ihtimali tatbiki var ben gecikmemin 2. Gününde tahlil verdiğimde 0,93 çıkmıştı değerim. Ama lekelenme sıkıntı yaratabilir kendini yormadan dinlen. Rabbim hayırlısı nasip etsin inşallah
mehlikaerva .!.: Arkadaşlar merhaba .. Adetim 4 gün gecikti.. Beta hcg degerim 1.20 cikti.. Hemsire 2 gun sonra tekrarlayalim dedi.. Birde dun hafif bi lekelenmem oldu.. Heyecan yaptim.. Böyle bisey yasayan varmi? Sizce umitlenmelimiyimmm??? :/ Genişletmek için tıkla... Artma ihtimali tatbiki var ben gecikmemin 2. Gününde tahlil verdiğimde 0,93 çıkmıştı değerim. Ama lekelenme sıkıntı yaratabilir kendini yormadan dinlen. Rabbim hayırlısı nasip etsin inşallah
mehlikaerva evli mutlu cocuklu :) <3 Kayıtlı Üye 23 Aralık 2012 1.464 296 12 Şubat 2015 Konu Sahibi mehlikaerva #4 Gercektenmi canimmm??? Kime sorsam gebelik yok dedi kestirip atti