• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degeri

Elifoflaz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
95
74
8
36
Arkadaslar Merhaba düzenli olarak 28 günde bir adet gören biriyim.en son 5 eylül de adet gördüm. 3 ekimde olmam gerekiyordu olmadım eczaneden test alıp yaptım pozitif cikti. Aynı gün gidip hastaneden kan testi yaptırdım beta hcg 88 çıktı. Ertesi gün doktora gittigimde idrar kültür ve bir sürü kan testi istedi yaptırdım. Geçen hafta çarşamba beta hcg 104 çıkmıştı. Doktor normal dedi. Bugün kontrole gittim tahlillerinde hersey normal dedi sizde geç döllenme olmuş. Şuan 4. Haftaya girmissiniz dedi. tekrar beta hcg istedi. Bugün beta hcg 390 çıktı. Doktor beklemedigim bir durum yakından takip etmemiz gerekecek dedi. Persembe gunu icin tekrar beta hcg bakalim dedi. Şuan çok korkuyorum. Başından böyle bir durum geçen var mı. Yardımcı olabilir misiniz. .

Once gecmis olsun ... bende de gec dollenme oldu evde yaptim cikti sonra doktora gittim kan testi yapti orda dusuk cikti sonra tekrar kan testi istedi ordan da cok az yukselmisti. Am 3 de kese de gorunnunce tamam dedi ... yani gec dollenmede sonuc biraz gecike biliyo ..

Oncelikle tesekkur ederim. Ultrason da 0.28 cm lik bir oluşum görüldü. Ancak hcg nin yukselmemesi beni çok tedirgin etti. 4. Hafta 600-800 arasında olmalıyım çünkü.

Belki degerin gec yukseliyo onu sikinti yapma kendine dedigim gibi gec dollenmede oluyo bu tip durumlar... ultrasyonda da gorulmusse tamam dir yani .

Hcg'nin 2 günde bir 2'ye katlanmasına göre hesaplarsak bugünkü değerin 832 olması gerekirdi.
Hayırlısı olsun.

Arkadaslar Merhaba düzenli olarak 28 günde bir adet gören biriyim.en son 5 eylül de adet gördüm. 3 ekimde olmam gerekiyordu olmadım eczaneden test alıp yaptım pozitif cikti. Aynı gün gidip hastaneden kan testi yaptırdım beta hcg 88 çıktı. Ertesi gün doktora gittigimde idrar kültür ve bir sürü kan testi istedi yaptırdım. Geçen hafta çarşamba beta hcg 104 çıkmıştı. Doktor normal dedi. Bugün kontrole gittim tahlillerinde hersey normal dedi sizde geç döllenme olmuş. Şuan 4. Haftaya girmissiniz dedi. tekrar beta hcg istedi. Bugün beta hcg 390 çıktı. Doktor beklemedigim bir durum yakından takip etmemiz gerekecek dedi. Persembe gunu icin tekrar beta hcg bakalim dedi. Şuan çok korkuyorum. Başından böyle bir durum geçen var mı. Yardımcı olabilir misiniz. .
Benim de son reglim 6 eylul'du.. bende 3 ekimde olmam gerekir derken olmadim ertesi gun idrar testi yaptim pozitif cikti carsamba gunu kan tahlilim 25 cikti cuma tekrar yaptirdim 80 olmustu bugun de doktora gittim keseyi goremedi.. bugun tekrar hcg yapildi 4 gun aradan sonra 612 olmus doktora tekrar pazartesi gidicem. Sonuclari gostermedim henuz ama sanirim benim duzenli katlaniyor sayi..insallah bir aksilik yoktur canim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Benim de son reglim 6 eylul'du.. bende 3 ekimde olmam gerekir derken olmadim ertesi gun idrar testi yaptim pozitif cikti carsamba gunu kan tahlilim 25 cikti cuma tekrar yaptirdim 80 olmustu bugun de doktora gittim keseyi goremedi.. bugun tekrar hcg yapildi 4 gun aradan sonra 612 olmus doktora tekrar pazartesi gidicem. Sonuclari gostermedim henuz ama sanirim benim duzenli katlaniyor sayi..insallah bir aksilik yoktur canim. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Merakla perşembe günü yapılacak olan testi bekliyorum

Son adet tarihim tarihim 22 kasim adetime 5 gun var beta hcg yaptirdm sonuc 4 cikti test icin erkenmi daha onceki aylarda 1.20 cikiyodu testi tekrarlamalimiyim

Arkadaslar biliyorum biran önce öğrenmek istiyorsunuz ama benim önerim adet gecikmesinden sonra beta degerinize baktirmaniz. Hatta hayal kırıklığına ugramamak için 10 günü bekleyin. 10. Günden sonra beta degerinize 2 günde 1 baktirin. Düzenli olarak 2 katına cikiyorsa hersey yolunda gidiyor dur. Ben 1 kez hamile kaldım adet tarihim 1 gün geçmişti o heyecan ile ayni gün beta degerine de baktirdim ertesi sabah hemen Dr a gittim o da 8-9 tüp kan aldı tüm değerlere baktı hersey normal dedi. 2 gün sonra tekrar gel beta ya bakalım dedi. 2 gün sonra tekrar gittim beta degerim yükselmedi hatta 5 derece düşmüştü. Gebelik sağlıklı değil ya düşük yada kürtaj gerekli dediler. Neyseki vücudum kendi temizledi ve tam 10. Günde düşük yaptım. Acı bir tecrübeydi bu yüzden bundan sonra kalırsam 10. Günden sonra 2 kez kendim test yaptırıp Dr a öyle gitmek olacak. Allah herkese hayırlısini nasip etsin..

Back