beta hcg değeri

nrdgl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
746
600
arkadaşlar her yerde sordum bi türlü cevap alamadım. ben evde test yaptım çift cizgiyi görünce acile gittim orda kan testi yaptırdım hcg değeri 74251,1 doktor bir bucuk haftalık dedi ama imkansiz 20 gündür başka şehirdeydim eşimin yanına geleli 2 hafta oldu. adetimde düzensiz oldugu için hesaplayamıyorum yarın kadın doğuma gitcem ama catlıycam meraktan kaç haftalık bu bebek :)

En son adet tarihiniz ne zamansa öyle hesaplanır.

son adet tarihim 2 aralık. 12 ocaktada muane oldum gebelik yoktu kist vardı 7 tane onun için ilac kullanmaya başlamıstım
2 Aralık'tan sonra hiç mi adet olmadınız?

Senin yerinde olmak çok ama çok isterdim ondan dedim yanlış anlama sakın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlerede kısmet etsin inşallah.

inş tatlım sana umut olcaksa söyleyim ben 9 aydır istiyordum bebeği hastaneye gittik yumurta tembelliği var dediler, 7 tane kistim vardı rahim filmi, cekilcekti gün beklerken hamile kaldım mucize gibi geldi. onun için cok kafanıza takmayın Allah ol dedikten sonra olmayacak şey yok canım. Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inş.

Gerçekten mi ben KK sürekli takip ediyorum ve gebelik ile ilgili yorumları özellikle takip ediyorum çünkü 6 aydır bebek istiyoruz bizde kısmetse dua ediyorum bol bol bende pco olduğu için yani yumurtamın kenarında küçük küçük kistler bunlarda yumurtamın çatlamasını engelliyor v adet düzensizliği yaratıyor.Uzun zamandır doktora gitmedim çünkü her gittiğimde sürekli aynı test ve aynı şeyleri duyuyorum benimle beraber yaşayacağını biliyorum .Kabullendim artık bu ay soğan kürü uyguladım .Adet görmek içinde 5 gün ilaç kullanıp sonra adet görüyorum.Bakalım sanırım erken davranıp 1 gün önce test yaptım evde kendim negatif çıktı yine belkide erken davranıyorda olabilirim ama bilmiyorum bebek ne zaman yerleşiyor nasıl oluyor araştırmamak için kendimi tutsamda netin başına oturduğumda sürekli hamilelik ile ilgili birşeyler araştırıyorum.

Beynimden siliyorum .Hoppp çevremde yakınlarımın yeni doğum yaptığını vede hamile oldukları haberini aldığımda içimde birşeyler oluyor .Duygularım karışık canım ya kusura bakma uzun yazdım .

İnşallah bende inanıyorum umulmadık bir anda bebeğim bizede süpriz bir şekilde haber vericek Rabbim ol desin.

bi doktor banada piko demişti hatta başka biri sebebsiz infertilite(kısırlık) teşisi koydu bu yüzden cok ağladım sonra ailemin yanına gittim baska sehirdeler gezdim eğlendim kafaya takmamak için tahminime göre bebegimde benimleymiş geleli 2 hafta oldu cünkü. sana tavsiyem kendine başka ugraslar bul sitres bu işin düşmanı canım. nezamn istersende yaz bana cok iyi anlıyorum seni

Değerin bayağı yüksek yani bebişin büyümüş bile adet tarihine göre 11-12 hafta arası hamilesin. uSG 'de bakarak tam olarak ne kadarlık olduğunu söyler doktorun. Yalnız benim anlamadığım bebek neredeyse 3 aylık olmuş ve adet görmemişsiniz bu süre içinde hamile olduğunuzu nasıl anlamadınız?

düzensiz adet oluyordum ve 7 tane kistim vardı ilac kullanıyordum hatta adet olmak için o yüzden hiç şüpelenmedim bide grip oldum 2 hafta sürdü mide bulantısınıda üşütmeye bağladım oturdum yerimde. benim kafamı karıstıran bu kadar yüksek değerde doktor neden bir bucuk haftalık dedi yada allah korusun dış gebelik felanmı suan ondan korkmaya başladım

1 haftalik nasil olsun neredeyse 2 ayi gecmis degeri tam anlamadim.hayirli olsun hemen doktora git kac aylik falan ogren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…