BETA HCG DEĞERİ

asli2015

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2010
54
35
103
Merhaba kızlaarrr,
Adetime 2 gün kala yani dün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 4,29 çıktııı,ne anlamamız gerekıyor bundan :)

Merhaba kızlaarrr,
Adetime 2 gün kala yani dün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım ve beta hcg 4,29 çıktııı,ne anlamamız gerekıyor bundan :)
Henüz çok erken demek. Biraz daha beklemelisin. Benim adetim geçtikten 1 hafta sonra net rakam öğrendim. 1433 tü beta hcg

Henüz yükselmemiş değerin. Testi 2 gün sonra tekrarlamalısın. Eğer artış gösteriyorsa hamilesin. yani cuma günü değerin 8in üstünde olmalı.

merhblr aranza bgun katıldm... acıkcası nasl kullancagmı bıle henuz cözemedm.. lütfen bana yardm edin.. gebelik belirtsi ne zamn belli olur.. adetten snra mı yksa son ilişkidemi.. söyle acıklaym son adet tarıhm 29 ekim 2014.. hala olamadm... son ilişkm ise 25.01.2015 de oldu.. kafam cok karısk doktra gtttm ulrtasnla muaynede oldm bsey ckmadı dün kan testi yaptrdm 5 üstü cktı kafası karstı doktrn yanı son adetmi düşünrsek 14 haftlk hamıle olmam gerk ve byle bsey görnmyo bhgc de cok yuksek olması gerek.. adet olmadan yumurtlma olurmu son ilişkmde hamıle kalms olablr mym lütfen yardmmm edin...

Hamile kalma ihtimali her zaman vardir canim. Biraz bekle kan testini ayni yerde tekrarla. Onemli olan iki kati olacak sekilde artis olmasi.

evet tekrar gel dedi zaten ama 3 aydr adet olmuyorum ben son adetmde olduysam cok yuksek ckması gerektı.. kafam cok karstı yaaa 10 altı cok dusuk diolar ama yanı 5 üstde olablme ıhtmlı var dıolar

Başka bişey var gibi duruyor.3 ay çok uzun bir zaman. Sanki hiç yumurtlamamışsında henüz yeni yumurtlayıp hamile kalmışsın gibi. Belirtiler kişiden kişiye değişir. Ben ilkin çok uyku ile farkettim.adetim henüz geçmemişti. Kesin sonucu 1hafta gecikmede öğrendim. Bence tam teşekküllü bi hastanede sor durumunu.

3 defa evde test yaptm ılk testımı adetm 20 gun gecnce yaptm tek cızgı cktı kırmızı bseklde etrafı beyazdı yanı sillikde olsa yoktu daha snra 1 ayı gecnce yaptm yıne aynı sonuc... 13 ocakta hastnye gttm alttan muayneyle baktı ve bsey yok dedi.. 2 hafta snra yne test yaptm yıne negatıf.. kan testi yaptrdm 5 üstü dedi1 hafta snra yapalm dedi... sanmıyorm ama ded, hatta söktrcü yazdryodu sonuca bakmadan braz yksek cıknca hamıle olmayan brine göre braz bekleylm dedi... ama arastrdgma göre 10 üzeri bile olsa kesn konuşmyolarmış... bugn yne evde test yapcm bkalm yne aynı mı cıkcak... hamıle deilsem baska bı sırn vardr cok kafama takyorm bide benm hep gec oluyor hatta 2-3 yıldr aralk ayını atlıyor... stres yapıorm cok neden olmuyorm die ondan bu kadr gecıkeblrmı doktr düzenszlk olarak görüyo gebelkten süphelenmyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…