Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evetttttt hayırlı olsun
evet canım hamilesin kapı ğibi allah kucağına almayı nasip etsin.darısı başıma.
yaşadıkların neler? belirti falan.Amiiinn, Çok teşekkür ederimmmm. İnşallahRabbim sizlere de nasip eder. :)
lütttfen yardımmm(adetime 8 ğün var ama ğöğüslerim şiş .acaba hamilemiyim.az önce kan testi yaptırdım sonuçlar 4:30da çıkacak.acaba kanda çıkarmı.
peki sen kan tahlilini nezamn yaptırdın bugunmüücanım bende adetime 8 gün varken yaptırdımm 0.1 ngatif cıktı ikimizde erken yaptırmısız insallah rabbim bizlere nasp eder..
peki sen kan tahlilini nezamn yaptırdın bugunmüü
kesin sonuç adet gecikince oluormuş.bozma morelinipeki sen kan tahlilini nezamn yaptırdın bugunmüü
kesin sonuç adet gecikince oluormuş.bozma morelini
bu arada yaş kaç
yaşadıkların neler? belirti falan.
kız aynıyız senle.24 yaşındayımm.2.aydayız bizz.ekle beni listene konuşuruz.2,5 senelik evliyiz yeni başladık24 yasındaym ilk denememz zaten o yüzden heycanlanıyorum :)
kız aynıyız senle.24 yaşındayımm.2.aydayız bizz.ekle beni listene konuşuruz.2,5 senelik evliyiz yeni başladık
heyacanlıyım bende 4:30 da ğidecem sağlık ocağına bakalım artıkk. cok istiorum.kız aynıyız senle.24 yaşındayımm.2.aydayız bizz.ekle beni listene konuşuruz.2,5 senelik evliyiz yeni başladık
heyacanlıyım bende 4:30 da ğidecem sağlık ocağına bakalım artıkk. cok istiorum.