• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri............

dilemma_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2008
3.162
4
116
İstanbul
Kızlar ben adete 2 gün kala yani bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı.Kontrol çizgisine göre biraz silik te olsa 5 dakika içinde çizgi belirdi.
Ben de bu akşam kan tasti yaptırdım özel bir hastanede.Eşim aldı sonucu pozitifmiş.Ama değer yüksek : 926. Bir de referans aralıkları farklı.Burda gördüğüm ya da etraftan duyduğum referans değil. Labaratuvarı aradım normal dedi.4 ,5 haftalık hamilesiniz dedi.
Farklı referans aralığıyla beta hcg yaprıdınız mı? Bu değer normal mi sizce?

çoğul olabilir iki gün sonra tekrar baktır

Yok sanmıyorum çoğul olamaz.Dediğim gibi referans arlıkları farklı testin. Bu şekilde test yaptıran var mı diye merak etmiştim. Bugün merakta kaldım böyle.Sabah kendi doktoruma göstereceğim zaten sonucu.

Kızlar ben adete 2 gün kala yani bu sabah idrar testi yaptım pozitif çıktı.Kontrol çizgisine göre biraz silik te olsa 5 dakika içinde çizgi belirdi.
Ben de bu akşam kan tasti yaptırdım özel bir hastanede.Eşim aldı sonucu pozitifmiş.Ama değer yüksek : 926. Bir de referans aralıkları farklı.Burda gördüğüm ya da etraftan duyduğum referans değil. Labaratuvarı aradım normal dedi.4 ,5 haftalık hamilesiniz dedi.
Farklı referans aralığıyla beta hcg yaprıdınız mı? Bu değer normal mi sizce?

adetten 2 gün önce yapılan teste nasıl 4,5 hafta diyorlar anlamadım acaba değere göremi adet gününde olsa 4 hafta oluyo?bence hemen bi doktora gidip muayene ol hayırlı olsun bebişin...

ben 2 gün geçince yaptırmıştım kan testi 439 çıkmıştı senin çok yüksek çıkmış cnm ben hemen sonucu alıp doktoruma gitmiştimm odaa hamilelik var kesin demişti 10 gün sonra gidip keseyı görmüştük içmi dışmı gebelik diye şükürki normal gebelikmiş şuan 14+3 günlük hamileyim umarım seninde benim gibidir yüksek olunca çoğul gebelik oluyo diye biliyorum bende

ben 2 gün geçince yaptırmıştım kan testi 439 çıkmıştı senin çok yüksek çıkmış cnm ben hemen sonucu alıp doktoruma gitmiştimm odaa hamilelik var kesin demişti 10 gün sonra gidip keseyı görmüştük içmi dışmı gebelik diye şükürki normal gebelikmiş şuan 14+3 günlük hamileyim umarım seninde benim gibidir yüksek olunca çoğul gebelik oluyo diye biliyorum bende

Çoğul olsun razıyım ben.Gerçekten hamile olayım da kaygım bu.Referans aralıkları farklı dedim yaa.O yüzden değer yüksek sanırım

kızlar benim 8 gün geçince yaptırdım değerim 2237 çıktı doktor cumaya bidaha gel dedi bugün 11 gün hamileyim dimi bir sorun varmı sizcede

Back