beta hcg değeri

slny001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
8
3
1
22
kızlar 19 ocakta iliskiye girdik. 3 hafta sonra test verdim. 4 haftalik hamileyken kanamam geldi ve 4 gundur parcali devam ediyor. beta değerim 18den 12ye dustu. sizce hamilelik devam eder mi yoksa gercekten dusuk mu yaptim???

kızlar 19 ocakta iliskiye girdik. 3 hafta sonra test verdim. 4 haftalik hamileyken kanamam geldi ve 4 gundur parcali devam ediyor. beta değerim 18den 12ye dustu. sizce hamilelik devam eder mi yoksa gercekten dusuk mu yaptim???
Doktorunuz birsey demedi mi ? Kimyasal gebelik gibi görünüyor, ben de aynisini yasadim.

Kanamanız var ve değer düşüyorsa yüksek ihtimalle kimyasal gebeliktir, iki gün sonra tekrar test verip kesinleştirin

Çok dusukken öğrenmişsiniz yükselmeden düşmüş büyük ihtimalle kimyasal gebelik

Kanamanız var ve değer düşüyorsa yüksek ihtimalle kimyasal gebeliktir, iki gün sonra tekrar test verip kesinleştirin
doktora gittim kimyasal gebelik diye düşünüyorum dedi ama yine icimde bi umit car kaybetmek istemedigim icin tekrar yukselme sansi olur mu acaba yoksa bebek gitmis midir

Belki yerleşme kanamasıdır umarım öyledir inşallah ama değerinin düşmesi normal değil aksine çıkması gerekirdi sonucu bizimlede paylaş inşallah yerleşme yapıyodur

doktora gittim kimyasal gebelik diye düşünüyorum dedi ama yine icimde bi umit car kaybetmek istemedigim icin tekrar yukselme sansi olur mu acaba yoksa bebek gitmis midir
Sizi üzmek istemem parçalı devam ettiyse çok sanmıyorum ama değer de baya düşük çünkü ama iki gün sonra tekrar bakın düşmeyip iki katına çıktıysa toparlayabilir ama dediğim gibi düşük bir ihtimal olmazsa da yakın bi zamanda mutlu haberi alırsınız inşallah

inşallah yukselir teşekkür ederim

Belki yerleşme kanamasıdır umarım öyledir inşallah ama değerinin düşmesi normal değil aksine çıkması gerekirdi sonucu bizimlede paylaş inşallah yerleşme yapıyodur
umarım oyledir 2 gun sonra tekrar test yaparım sonucu soylerim size de teşekkür ediyorum

Merhaba sizi üzmek istemem ama aynı şekilde bende daha önce yaşadım 500 le öğrendim 644 e çıktı sonrasında parçalı kanama oldu tekrar kan verdiğimde 240 a düşmüştü sonrasında 10 gün devam etti kanamam ve düşük yaptım doktorum parçalı kanama olduğunu söylediğimde telefonda üzülme ama düşük yapıyorsun hemen gel demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…