Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim2 kattan fazla artmış gayet iyi görünüyor. Hayırlı olsun gebeliğiniz.
Merhaba. Aynı gün hamileliğimi öğrenmiş olabiliriz sanırım. Sonuçlarımız o kadar benzer ki benim de 18 inde 70 çıktı, bugün baktırdığım 253 çıktı. Umarım normaldir. İkimizinki de sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsunÇok teşekkür ederim
Aiy 253 değil 215 miş sonucum. Panikle yanlış bakmışım resmenMerhaba. Aynı gün hamileliğimi öğrenmiş olabiliriz sanırım. Sonuçlarımız o kadar benzer ki benim de 18 inde 70 çıktı, bugün baktırdığım 253 çıktı. Umarım normaldir. İkimizinki de sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun
Ya ne güzel bende kokmuştum düşük değer diye bu arada bende yanlış yazmışım heyecandan 226 yazmam lazımdıMerhaba. Aynı gün hamileliğimi öğrenmiş olabiliriz sanırım. Sonuçlarımız o kadar benzer ki benim de 18 inde 70 çıktı, bugün baktırdığım 253 çıktı. Umarım normaldir. İkimizinki de sağlıkla gelsin inşallah hayırlı olsun
hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alırızAiy 253 değil 215 miş sonucum. Panikle yanlış bakmışım resmen
Ahahaha yaaa ikimizinki de hemen hemen aynı ilerliyor resmen. Benim az önce aşırı dikkatli bakınca farkedilen iğne ucu kadar bi pembe leke geldi. ( muhtemelen başkası olsa asla farketmezdi ben deli gibi incelediğim için görmüş olabilirim ) doktoruma mesaj attım. Sabah öğle akşam vajinal yoldan progestan başlayalım normal sorun etme dediYa ne güzel bende kokmuştum düşük değer diye bu arada bende yanlış yazmışım heyecandan 226 yazmam lazımdı
Allah razı olsun çok teşekkürler. Ben 15 ay bekledim. Bir aşılamam negatifti. İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. O kadar korkuyorum ki daha sevinemedim bile korkudan. Resmen sevinmeyi unutmuşumHayırlı olsun ikinizede sağ salim kucağınıza almak nasip etsin dekdüz versin Rabbim isteyen herkese nasip etsin gayet iyi ikinizinkide
Dün bende çok canımı sıktım ama aslında hiç takılıcak şeyler değil sanırım ama bende takıntılıyımlekenin pembe olması kötü değil diye biliyorum içini ferah tutAhahaha yaaa ikimizinki de hemen hemen aynı ilerliyor resmen. Benim az önce aşırı dikkatli bakınca farkedilen iğne ucu kadar bi pembe leke geldi. ( muhtemelen başkası olsa asla farketmezdi ben deli gibi incelediğim için görmüş olabilirim ) doktoruma mesaj attım. Sabah öğle akşam vajinal yoldan progestan başlayalım normal sorun etme dedi
Bende 10 ay bekledim ilk değer çıkınca inanmadık bugünde çıkınca biraz daha sevindik sanırım ultrason fotoğraf ı çıkınca inanıcazAllah razı olsun çok teşekkürler. Ben 15 ay bekledim. Bir aşılamam negatifti. İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. O kadar korkuyorum ki daha sevinemedim bile korkudan. Resmen sevinmeyi unutmuşum
Cok iyi canım içini ferah tut18 inde 69.51 le hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra yani bugün 276 çıktı iyi mi acaba anlamıyorum
Çok teşekkür ederim böyle yorumlar rahatlattı gerçektenCok iyi canım içini ferah tut
Bi rahatsızlığınız varmiydi pcos çikolata kıstı vs bende pcos var tüpler açık rahim düzgün aşılama oldum 12 ekimde 28 ekimde lekelenme yaşadım 3 gun sonra doktoruma gittim acaba yerlesme kanaması mı diye kan verdim negatif ultrason dan bakti rahmin kalınlaşmıs olabilirsin haftaya bidaha geldi dedi gittim kan gene negatif ama rahim hala kalin acaba asilamadan sonra kalinlasma mi oldu ki sonra sökülsün diye duphaston kullandim 10 gün falan dün hiç kullanmadım bugun ikinci gün duphaston u bırakalı bugun lekelenmem oldu serçe parmağım kadar sonra peçeteye gelmeye başladı pede hiç gelmedi acaba mi dedim normalde duphaston u bırakınca 4 gün sonra gelir biraz şaşırdım tabi erken oluncaAllah razı olsun çok teşekkürler. Ben 15 ay bekledim. Bir aşılamam negatifti. İnşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim. O kadar korkuyorum ki daha sevinemedim bile korkudan. Resmen sevinmeyi unutmuşum
Hiç bi sorun yoktu. Hatta ben kendim de sağlıkçıyım sürekli yumurtlama dönemlerinde e2 bakıyordum sonrasında progesteron bakıyordum hep çok iyi geliyordu sonuçlar. Eşimin de çok çok iyiydi değerleri ama niye olmadı bilmiyoruz. Tüp bebeğe başvuracaktık Nisan gibi. Bu ay yumurtlama gününü geç toplamda 3 kere ilişki ya olmuştur ya olmamıştır şehir dışındaydım çünkü. Nasıl olduğunu hala anlayabilmiş değiliz gerçekten Allah nasip edince oluyor sanırım. Ben keseyi gördükten sonra uzunca bi durumumu anlatan gönder yayınlamayı düşünüyorum zatenBi rahatsızlığınız varmiydi pcos çikolata kıstı vs bende pcos var tüpler açık rahim düzgün aşılama oldum 12 ekimde 28 ekimde lekelenme yaşadım 3 gun sonra doktoruma gittim acaba yerlesme kanaması mı diye kan verdim negatif ultrason dan bakti rahmin kalınlaşmıs olabilirsin haftaya bidaha geldi dedi gittim kan gene negatif ama rahim hala kalin acaba asilamadan sonra kalinlasma mi oldu ki sonra sökülsün diye duphaston kullandim 10 gün falan dün hiç kullanmadım bugun ikinci gün duphaston u bırakalı bugun lekelenmem oldu serçe parmağım kadar sonra peçeteye gelmeye başladı pede hiç gelmedi acaba mi dedim normalde duphaston u bırakınca 4 gün sonra gelir biraz şaşırdım tabi erken olunca
Aynen öyle gerçekten bu kadar bekleyince insan inanamıyor biz de hala şoku atlatamadık. Doya doya ben hamileyim diyemiyorum halaBende 10 ay bekledim ilk değer çıkınca inanmadık bugünde çıkınca biraz daha sevindik sanırım ultrason fotoğraf ı çıkınca inanıcaz
İnşallahhh. İnanın ben 15 ayın 10 ayı nerdeyse hep Ovülasyon test yaptım. Yemediğim içmediğim takviye, kullanmadığım bitkisel kür kalmadı. Bu ay inanılmaz hastaydım covid bile olmuş olabilirim. O kadar ilişkiye giremedik. Şehir dışına çıktım. Ama olmuş nasıl oldu inan bilmiyorum. Bence zamanı şimdi gelmiş.Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah bu duyguyu banada nasip etsin inşallah Hakkımızda hayırlısı hepimizin