Beta hcg değeri

Asyam0102

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2023
7
3
Merhabalar, son adet tarihime göre 4+6 da beta hcg 9563, 2 gün sonra 5+1 de büyük 10.000 değeri çıkmış. Daha önce 1 düşüğüm oldu onu 420 ile öğrenmiştim bu değerler fazla gibi geldi. Doktor randevum 1 hafta sonra acaba kötü birşey mi var diye düşünmeden edemiyorum. Değerler yüksek mi sizce?

Malesef 1 hafta sonra için randevu bulabildim. Kötü bir tecrübem olunca beklemek de zor geliyor. Mol gebelik diye birşey varmış ondan endişelendiriyor. Umarım değildir

Malesef 1 hafta sonra için randevu bulabildim. Kötü bir tecrübem olunca beklemek de zor geliyor. Mol gebelik diye birşey varmış ondan endişelendiriyor. Umarım değildir
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin ihtimal tabiki var ama genelde çoğul gebelik oluyor.

Merhabalar, son adet tarihime göre 4+6 da beta hcg 9563, 2 gün sonra 5+1 de büyük 10.000 değeri çıkmış. Daha önce 1 düşüğüm oldu onu 420 ile öğrenmiştim bu değerler fazla gibi geldi. Doktor randevum 1 hafta sonra acaba kötü birşey mi var diye düşünmeden edemiyorum. Değerler yüksek mi sizce?
Merhaba bende 5+1 hamileyim benm değerim de 15429 çıktı normal mi

Merhaba bende 5+1 hamileyim benm değerim de 15429 çıktı normal mi
Benim erken döllenme olmuş. Adet tarihime göre önde gidiyormuş ama normal dedi herşey. Yüksek olunca ikiz gebelik diyorlar ama ikiz değil benim. Senin de normal bence, sağlıkla ilerler inşallah

X