- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi meltemgul8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden böyle oldu anlamadımNegatif
3,4 gün tekrar kan versem net anlaşılır mıİkisi arasında bir fark yok. 5 ve altı negatiftir
Verebilirsiniz ama olduğunu sanmıyorum stres yaptıysanız tehlike gecikmesi olmuş olabilir3,4 gün tekrar kan versem net anlaşılır mı
Olabilir gayet normal 1.20 de çıkabilir hepsi negatifNeden böyle oldu anlamadım
4 gün sonra tekrarlayım buraya yazarım öutlakaOlabilir gayet normal 1.20 de çıkabilir hepsi negatif
Tamam kan verdiğimde haber vereceğimVerebilirsiniz ama olduğunu sanmıyorum stres yaptıysanız tehlike gecikmesi olmuş olabilir
Ben yeni gebeyim son adetim temmuz 11’di adetim 2 gün geçti 13’ünde gebelik öğrendim hcg 155’le bugün tekrar kan verdim 300’dü yani olsa 6 günde yükselirdi bayağı bayağı hemde mesela 2 gün sonra tekrar kan verdiğimde 600’ü görmeyi düşünüyorum yani ikiye katlayarak çıkıyor virgülden sonra ki sayının bir önemi yok maalesef negatifKızlar selam adet olmama 5 gün varken ilişkim oldu daha sonra adet olmadım ve 6 gün önce kan testim 0.0 çıktı hala olmayınca bugün tekrar verdim bu sefer sonucum 0.200 çıktı sizce neler oluyor bilgisi olan vaarr mııı??