Beta hcg değeri

turuncuemoji

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
111
24
26
Çarşamba günü betam yani 2 gün önce 40,63 çıktı. Bugün tekrar kan verdim 2 günde bi kan vermek gerekiyor ya bugünde 128,7 çıktı. İlerleme normal mi

Niye vereceksinizki . Hayırlı olsun hamilesiniz işte 10 gün sonra keseyı fılan gormeye gıdersınız

Çarşamba günü betam yani 2 gün önce 40,63 çıktı. Bugün tekrar kan verdim 2 günde bi kan vermek gerekiyor ya bugünde 128,7 çıktı. İlerleme normal mi
Bence haftaya gidin kesenizi görün kan vermeye gerek yok:) hayırlı olsun

Niye vereceksinizki . Hayırlı olsun hamilesiniz işte 10 gün sonra keseyı fılan gormeye gıdersınız

Aslında verilmesi çok mantıklı cnm çünkü benim Eylül ayinda bir hamileliğim oldu ve beta 1420 ye geldikten sonra kontrole gidince Dr tekrar kan alinca 5 gün sonrası olması gereken artıs olmadı 4000 binde kalmisti değer ve sağlıksız oldugu anlaşıldı hemen USG dış gebelik mi diye baktılar ama şukur öyle birşey çıkmadı ama beta artışı iki katı olmadığı için maalesef sağlıksız gebelik oldu ve kalbi gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…