- 25 Aralık 2020
- 75
- 33
- 29
-
- Konu Sahibi isimsizavukat
Adet olarak değil şuan sadece genital bölgemi kurularken kanama oluyor bende anlamadım valla bazıları da üstüne görmüşsündür diyor hiç bişey anlamadımBelki geç döllenme olmuşsa henüz hormonlar salgilanmaya başlamamistir. Bir kaç gün sonra adet olmazsa tekrar tahlil yaptir
Kan verdiniz mi?,Adet olarak değil şuan sadece genital bölgemi kurularken kanama oluyor bende anlamadım valla bazıları da üstüne görmüşsündür diyor hiç bişey anlamadım
Adet olarak değil şuan sadece genital bölgemi kurularken kanama oluyor bende anlamadım valla bazıları da üstüne görmüşsündür diyor hiç bişey anlamadım
3 gün önce verdim 1.20 çıktı betaKan verdiniz mi?,
Çok umutlanmayın o zaman3 gün önce verdim 1.20 çıktı beta
Zor bi durum değil hayırlı zamanı bekliyoruzÇok umutlanmayın o zamanbiliyorum zor ama napalım bidahaki aya
Valla sanmıyorum benimde öyle olmuştu ama yine sonuç alamadım beta 1.20 yükselmiyor maalesef3 gün önce verdim 1.20 çıktı beta
Ben regl oldum zaten bu ay kısmetse deniyoruz tekrarMerhaba bir gelişme var mi sizde hayırlısıylaBenimde reglime 2 gün var bugun dayanamadım kan verdim 1.15 çıktı
Ben de reglden 4 gün önce negatif, bir gün önce pozitif çıktı.Merhaba,
biliyorsunuz uzun süredir gebelik planımız var ama henüz bebek gelmek için inatçı sanırım. Regl takvimine göre reglime 2 gün var. Bugün doktara gittim kan testi verdim 1,20 çıktı. Doktor negatif dedi sonradan belki olabilirde beklemek lazım dedi.
Yerleşme kanaması gibi bir kanama yaşadım ve şimdi bu olacak iş mi
Bu hormon testini regli gecikmesinden sonra mı yaptırmak lazım öncesinde çıkarmıydı olsaydı?