Geç döllenmedir belkiMerhaba hanimlar
Benim adetim 3 gun gecti ve kan testi yaptirdim.
Beta hcg 219 cikti, sizce bu normal mi yoksa az mı bu deger?
SagolunGeç döllenmedir belki
2 gün sonra tekrar yaptır o zaman belli olur
hayırlı olsun
Ooo o baya iyi ben bugun yaptirdim 42 yani bende panikledim acikcasi hakkimizda hayirlisi ama sizinki bence gayet normalMerhaba hanimlar
Dr ne dedi normal mi buldu gebeliginiz saglikla ilerledimi yada bebegi ne zaman gorebildiniz keseyi benimde 42 ciktida bugünBence kötü değil canım değerin benim ilk verdiğimde 40.8 Di
Canim 40 çıktıktan sonra haftasonu araya girdi 4 gün sonra tekrar test yaptım 308 cıktı daha sonrasında 2 gün sonra yaptırdım 668 falan çıktı. Sağlıkla ilerledi 4+2 de keseyi gördüm 6+6 da keseyi gördüm şu anda da 7+2 de yimDr ne dedi normal mi buldu gebeliginiz saglikla ilerledimi yada bebegi ne zaman gorebildiniz keseyi benimde 42 ciktida bugün
Gönlünüzü ferah tutun, doktorunuz da degerlerin guzel oldugunu söylemis.Merhabalar , bende bir şey danışmak istiyorum
Regl döngüm 31-32 gün arası genelde hipoglisemi hastası olduğum için regl düzenim yok malesefki regl dönemim her ay 10 gün geç gelir genelde. Bu ayda 10 gün gecikti ama kendimi her zamankinden daha değişik hissettim 10.gun gecikmeden sonra erken gebelik testi yaptım. Aynı gün içerisinde ikisi de pozitif çıktı . Bugün sabah doktora gittim alttan muayene ile göremedi . Kan verdim progestaron seviyem 24.1 . Hcg 700 şuan 3-4 haftalık değerlerin güzel dedi. Pazartesi gidicem alttan muayene ile görebileceğini değerimin 2800 civarı olması gerektiğini söyledi. Son regl dönemim 12 Kasım . Geç döllenme olmuş olabilir diye düşündum okudukça bir çok yazı . Sizce değerlerim nasıl ??? Uzun oldu kusura bakmayın . Çok heyecanlıyım...
Cok tesekkur ederim ferahladim gercekten insallah benimkide sorunsuz ilerler . Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Tum isteyenleride bekletmesin insallahCanim 40 çıktıktan sonra haftasonu araya girdi 4 gün sonra tekrar test yaptım 308 cıktı daha sonrasında 2 gün sonra yaptırdım 668 falan çıktı. Sağlıkla ilerledi 4+2 de keseyi gördüm 6+6 da keseyi gördüm şu anda da 7+2 de yim
Evet öyle dedi Rabbime emanet ettim içimi ferahlattim çok şükür . Çok teşekkürlerGönlünüzü ferah tutun, doktorunuz da degerlerin guzel oldugunu söylemis.
Inşallah canım . Kendini rahatlat birşey. Biliyorsun stres sadece bizi değil bebeğimizi de etkiliyorCok tesekkur ederim ferahladim gercekten insallah benimkide sorunsuz ilerler . Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Tum isteyenleride bekletmesin insallah
Çok normal, 3 gun gecıkmeye, önemli olan düzenli artısMerhaba hanimlar
Bence kötü değil canım değerin benim ilk verdiğimde 40.8 Di
Bence kötü değil canım değerin benim ilk verdiğimde 40.8 Di
Merhaba canım nasıl artış oldu mu umarım sağlıklı bir gebelik yaşıyorsundur bende 7 ocakta çatlatma iğnesi yapmıştım 22 ocakta kan verdim 42 çıktı pazartesi tekrar kan vereceğim hayırlısıyla inşallah yükselirOoo o baya iyi ben bugun yaptirdim 42 yani bende panikledim acikcasi hakkimizda hayirlisi ama sizinki bence gayet normal