- 2 Kasım 2020
- 18
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi Baharcemre
-
Bende gebe oldugumu dusundum ama adet olunca degilim die dusundum tekrardan bi.iliskimin ustunden yaklasik onalti gun gecti5 ve üstü gebelik diye biliyorum .. sanırım cok yeni gebesiniz
Olabilir tesekkur ederimolabilir, zaten 5 bazen 10 kabul ediyolar hamilelik değerini. Sizinki çok yükselmemiş belki farketmeden kimyasal geçirmişsinizdir
Anlamadım bu değerden sonra mı regl oldunuz ? Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsunuzBende gebe oldugumu dusundum ama adet olunca degilim die dusundum tekrardan bi.iliskimin ustunden yaklasik onalti gun gecti
Dun kan testi verdim bu deger cikti bugun hafif bi kanamam basladi yarn tekrar bi kan testi vermeye gdicemAnlamadım bu değerden sonra mı regl oldunuz ? Sanırım kimyasal gebelik geçiriyorsunuz
Kimyasal gebelik olmuş değer az yükselip düşüyor tekrar .. kanama onu gösteriyor ama üstüne görme de olabilir kan testinde belli olur inşallah güzel sonuçlar alırsınızDun kan testi verdim bu deger cikti bugun hafif bi kanamam basladi yarn tekrar bi kan testi vermeye gdicem
Insallah cok tesekkyr ederimKimyasal gebelik olmuş değer az yükselip düşüyor tekrar .. kanama onu gösteriyor ama üstüne görme de olabilir kan testinde belli olur inşallah güzel sonuçlar alırsınız
gayet guzel kese gorunur artik3 Kasım beta 1777 çıktı 5 Kasım'da 3314 çıktı lütfen cvp verin nasıl
İki gün arayla iki kat olması lazım değil migayet guzel kese gorunur artik
tam tamina 2 kat olmaz zaten belli bi seviyeye ulastiktan sonra tekrar baktirmaya da gerek yok. Doktora giderseniz buyuk ihtimalle keseyi gorursunuz vajinal muayeneyle, vajinal muayene istemiyorsaniz birkac gun daha bekleyinİki gün arayla iki kat olması lazım değil mi
Güzel artmış normal canım muhtemelen üçüncü haftadasınız hayırlı olsunKızlar merhaba benim Beta HCG 37 çıktı 2 gün sonra 121 4 gün sonra 660 nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?