• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Beta hcg değeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilos6342

D 🧸✨️
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2020
9.758
8.038
148
Arkadaşlar merhaba kafam çok karışık ve benim gibi durum yaşayan kişilerden yardım almak istiyorum. Eşimle bebek istediğimiz için 1 buçuk aydır korunmuyoruz. Yumurtlama dönemim takvimde 20 eylüldü o gün de ilişkimiz oldu. Tam 8 gün sonra rahatsızlanarak acile gittim ve idrarımda kan çıktı kum döküyor olabileceğimi söylediler. O gün şüphelendiğim için beta hcg testi de yaptırdım ve sonuç 0.100 çıktı. Adetime daha 6 gün vardı ve yumurtlama gününden 8 gün sonraydı. İçime bir süphe düştü ilaçlarımı kullanmaktan çekindim. Sizce test sonuç için erken mi yoksa gebelik olsaydı azda olsa çıkar mıydı?. Bugun 4 gün var adetime idrarda gebelik testi yaptım çizgiler de dağıldı hala meraktayım

Arkadaşlar merhaba kafam çok karışık ve benim gibi durum yaşayan kişilerden yardım almak istiyorum. Eşimle bebek istediğimiz için 1 buçuk aydır korunmuyoruz. Yumurtlama dönemim takvimde 20 eylüldü o gün de ilişkimiz oldu. Tam 8 gün sonra rahatsızlanarak acile gittim ve idrarımda kan çıktı kum döküyor olabileceğimi söylediler. O gün şüphelendiğim için beta hcg testi de yaptırdım ve sonuç 0.100 çıktı. Adetime daha 6 gün vardı ve yumurtlama gününden 8 gün sonraydı. İçime bir süphe düştü ilaçlarımı kullanmaktan çekindim. Sizce test sonuç için erken mi yoksa gebelik olsaydı azda olsa çıkar mıydı?. Bugun 4 gün var adetime idrarda gebelik testi yaptım çizgiler de dağıldı hala meraktayım
İdrarı fazla damlatmış olabilirsiniz yada test bozuktur. Kanda çıkmadıysa gebelik yoktur ama isterseniz başka bir testle deneyin idrarı 3 damla damlatın

Canım büyük ihtimal enfeksiyon vardır yanman falan var mı

Akmış idrari fazla damlatmis olabilirsiniz onun için net değil ama inşallah hamilesinizdir

Canım büyük ihtimal enfeksiyon vardır yanman falan var mı
İlk ağrım olduğu zaman birden ağrı çoğaldı ve o gece acile gittim zaten canım o günde hem beta hcg testi hemde idrar testi yaptırdım. Benim o gün sadece kasıklarım ağrıyordu ve halsizliğim vardı. 2 gündür böbreklerimde ağrıyor. Benim korkum eğer testi erken yaptırdıysam ilaçlarla gebeliğe zarar
Verir miyim diye 😔

Kızlar merhaba ben cuma gğnü test yaptırdım sonuç 62 çıktı bugğn tekrar yaptırdım sonuç 164 çıktı sizce nasıl bilen var mı

Kızlar merhaba ben cuma gğnü test yaptırdım sonuç 62 çıktı bugğn tekrar yaptırdım sonuç 164 çıktı sizce nasıl bilen var mı
İki gunde bir iki katına cikmali. Nerdeyse 6 gun olmuş az artis gibi geldi bana🤷

İki gunde bir iki katına cikmali. Nerdeyse 6 gun olmuş az artis gibi geldi bana🤷
Evet canım yüzde 60 olarak artış göstermiş ama iki katına çıkmamış en düşük yüzde 60 olmalıymış normal olması için doktora gittim normal dedi pazartesi tekrar bakıcak umarım sağlıklı bir gebeliktir 🙏

Evet canım yüzde 60 olarak artış göstermiş ama iki katına çıkmamış en düşük yüzde 60 olmalıymış normal olması için doktora gittim normal dedi pazartesi tekrar bakıcak umarım sağlıklı bir gebeliktir 🙏
İnsallah, rabbim sağlıkla devam ettirsin 🙏🍀

Evet canım aynı yerde en son çarşamba 164 çıktı daha yaptırmadım pazartesi yaptırıcam ama kanamamda var kimyasal olabilir diye düşünüyorum😢
Canimsin üzülme üzülmen senin hormonlarina etki ediyor. Çok güzel bir söz var. Gecikiyorsa güzelleşiyordur. Olacağına inan ama olumsuzluklara da kendini hazırla 🥰🥰

Canimsin üzülme üzülmen senin hormonlarina etki ediyor. Çok güzel bir söz var. Gecikiyorsa güzelleşiyordur. Olacağına inan ama olumsuzluklara da kendini hazırla 🥰🥰
Doğru söylüyorsun canım benim hayırlısı olsun artık Allah ne isterse o olcak bakalım 🥰

Back