Gebeliğe Hazırlık Beta hcg degeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eyluladadil

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
15
16
18
26
Kizlar merhaba ben geçen ay kimyasal gebelik oldum adetinden 3 gün geçmişti verdim kan 7.8 cıktı kimyasal oldum bu ay tkrar hamileyim 3 gün geçti tkrar batta 3. Gün batırdım 330 cıktı değerim sizce iyimi kimyasal olmaz dimi ya

650 ve ustu olmasi lazim.canim yani teorik olarak 660 demem lazim ama cok fark etmez bol bol su ic ki kesen cabuk gorunsun 1000 ve ustunde de iyi bir dr ve iyi bir ultrason cihazi keseni görür

650 ve ustu olmasi lazim.canim yani teorik olarak 660 demem lazim ama cok fark etmez bol bol su ic ki kesen cabuk gorunsun 1000 ve ustunde de iyi bir dr ve iyi bir ultrason cihazi keseni görür
Geçen ay kimyasal oldun ya korkuyorum ya inşalalh tkrar olmaz nol bol su içersem kese çabuk mu görünür

Geçen ay kimyasal oldun ya korkuyorum ya inşalalh tkrar olmaz nol bol su içersem kese çabuk mu görünür
Kese vucuttaki sudan oldugu icin su icersen o su yenilenir cabuk olusur (arkadasim dedi) ve uygulayan oldu cok da hakli cikti diyen kiz kimyasal gebelige hazirlik gibi bir sey oldu artik canim cok alistik

Kese vucuttaki sudan oldugu icin su icersen o su yenilenir cabuk olusur (arkadasim dedi) ve uygulayan oldu cok da hakli cikti diyen kiz kimyasal gebelige hazirlik gibi bir sey oldu artik canim cok alistik
Doğru ya walla ama artık Allahın izniyle kimyasal olmaz dimi değer güzel dimi 3 gün geçmesine ragmrn

Canım değerim 620 cikt8 doktor artış çok iyi dedi artık tahlil verme haftaya cuma gel keseye bakalım dedi birde progestan verdi fitil olarak

Pazar günü kan testi yaptı doktor değer 18 çıktı .pazartesi gene yaptık oda 32 çıktı.ama progesteron testi de yaptı o 4 çıktı .sanki sağlıkli bir gebelik değil dedi yarın gene kan testi verecem bakacak artı mı diye bana dua edin lütfen.yada değerleri böyle olup ilerleyen oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…