• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

Burcu5255

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
52
26
3
33
Arkadaslar adetime 4 gün kala beta hcg 1064 çikti sizce çok mu yüksek yoksa normal mi? Lutfen yardimci olun ondan önce kimyasal gebelik geçirdim

Arkadaslar adetime 4 gün kala beta hcg 1064 çikti sizce çok mu yüksek yoksa normal mi? Lutfen yardimci olun ondan önce kimyasal gebelik geçirdim

Bugün bakıldıysa iki gün sonra tekrar baktırmalısın. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmeden gebelik sonlanıyor genelde ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığını doktorun kontrollerden sonra söyleyebilir.

Bugün bakıldıysa iki gün sonra tekrar baktırmalısın. Kimyasal gebelikte değer bu kadar yükselmeden gebelik sonlanıyor genelde ama sağlıklı bir gebelik olup olmadığını doktorun kontrollerden sonra söyleyebilir.

Doktora yarin gidiyorum küçük yerde yaşadigim icin sadece haftada 2 kere kadin doğum var hiç kanamam olmadi kimyasalda kanama oluyor bakalim inşallah hayirli haber alirim
İkiz gebelik olabilir mi daha 4 gun varkrn bu kadar yüksek çikması ?

Bana normal ve gayet güzel geldi deger 2 3 gun arayka yukselirse inşallah normal gebeliktir bence güzel geldi bana.

Hadi insallah canim bu saglik ocagindaki degermi sen yarin mi gitcen kadin doguma. Inşallah yarin sevinc haberi verirsin kuzum.
Yok bu değer kadın doğumda bakildi yarin tekrar kadın doğuma gidicem
İnşallah canim o kadar çok istiyorum ki anlatamam ilk hediyemide aldım hatta 😍😢
InShot_20190616_164354_1451182978.org.jpg

Acaba yumurtlama gününüzü biliyor musunuz, değeriniz yüksek ne güzel, erken döllenme mi diye merak ettim.

Hiç bilmiyorum 17mayisa adet gördüm kimyasal geçirdim ondan sonra eşimle 25 mayista birlikte olduk acaba o zaman mi hamile kaldım
Üzerinden 23 gün geçmiş evet o ilişkiden hamile kalmış olabilirsiniz erken yumurtladıysanız. Benim yumurtlamam genelde adetin 14,15. günleri oluyor.

Değer gününe göre değer yüksek evet belki erken döllenme belkide çoğul gebeliktir olumsuz birşey olduğunu sanmıyorum 😍 Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah

Back