• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

Tiriyas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
51
30
3
Herkese merhaba. Ben aranıza yeni katıldım bir konuda yardıma ihtiyacım var. 29 kasım adet tarihimde o gün evde kendim test yaptım negatif çıktı. 4 aralıkta da kan verdim beta hcg değerim 0.5 çıktı. Kontrol amaçlı doktora gittiğimde 12 aralıkta beta hcg değerim 50 çıktı doktor hamilesin ama daha yeni ultrasonda görülmez dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 14 aralıkta tekrar ölçüm yaptım 191.92 çıktı 17 aralıkta da yaptırdım 792 çıktı. Bu konuda biraz paranoyak davranıyorum sanırım 2 günde bir kan veriyorum. :ıslık:
Sizce şu an kaç haftalık hamileyim? Geç döllenme mi olmuştur? Ve değerlerdeki artışlar normal midir?

Herkese merhaba. Ben aranıza yeni katıldım bir konuda yardıma ihtiyacım var. 29 kasım adet tarihimde o gün evde kendim test yaptım negatif çıktı. 4 aralıkta da kan verdim beta hcg değerim 0.5 çıktı. Kontrol amaçlı doktora gittiğimde 12 aralıkta beta hcg değerim 50 çıktı doktor hamilesin ama daha yeni ultrasonda görülmez dedi. 10 gün sonra tekrar gel dedi. 14 aralıkta tekrar ölçüm yaptım 191.92 çıktı 17 aralıkta da yaptırdım 792 çıktı. Bu konuda biraz paranoyak davranıyorum sanırım 2 günde bir kan veriyorum. :ıslık:
Sizce şu an kaç haftalık hamileyim? Geç döllenme mi olmuştur? Ve değerlerdeki artışlar normal midir?

Canim hayırlı olsun bence artik kan verme cuma günü giidersen keseyi görürsün sanırım inşallah kucagina aldrsin Rabbim bence tahmini 4 haftalik felandir
Duzeltme:
Pardon adetin 29 araliksa gec dollenme olmus belliki, sat a göre 7 haftalık felansindir ama gec oldugu icin degerin 4 haftalık gibi. Kadin doguma git kesin bilgiyi al

Ayy ınsallah saglıklı bır gebelıktır canım. Cuma günü dr git bakalım ne dicek haber ver bana da hayırlı olsun sımdıden. Bana da gec dollenme gıbı geldı:deli:

Back