- 9 Kasım 2016
- 28
- 7
- 1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yarin tekrar kan testi yaptir. Degerin 2'ye katlanmişsa sorun yok demektir.İyi günler ben 5 ekimde asilama yaptırdım doktor 2 gün önce kan testi yaptırmamı istedi yaptırdım sonuç 9.25 çıktı hamile miyim değil miyim kafam karıştı doktorum şüpheli dedi sadece lütfen yardım edin başına böyle bir durum gelen var mı acaba
Çok teşekkür ederim hiç belirtim yok adet olacakmışım gibi hissediyorum hatta yarın tekrar yaptiracamCanim 2 gun sonra 2 katlamasi lazim ondan supheli demistir sen moralini yuksek tut katlansin diye dua et tutar insallah yukselir
Insallah kimyasal degildirÇok teşekkür ederim hiç belirtim yok adet olacakmışım gibi hissediyorum hatta yarın tekrar yaptiracam
İnşallah çok teşekkür ederim olmussada bu kadar düşük olması normalmi acaba 12. Gunde yarın tekrar yaptıracağımCanim yarin tekrar kan testi yaptir. Degerin 2'ye katlanmişsa sorun yok demektir.
Insallah guzel bir sonuc alirsin.
İnşallah bende ondan çok korkuyorum ya mart ayında bi bebeğimi kaybettim o zamandan beri deniyoruz bu ilk asilamamInsallah kimyasal degildir
Insallah tutar canim Ya Halık esmasini oku bol bolİnşallah bende ondan çok korkuyorum ya mart ayında bi bebeğimi kaybettim o zamandan beri deniyoruz bu ilk asilamam
İnşallah çok teşekkür ederim okuyacağım canım Allah isteyen herkese versin insallahInsallah tutar canim Ya Halık esmasini oku bol bol
Canim o kadar bilgim yok yanlis yönlendirmek istemem. Sonucu yaz mutlaka.İnşallah çok teşekkür ederim olmussada bu kadar düşük olması normalmi acaba 12. Gunde yarın tekrar yaptıracağım
Tamam yarın sonucu alınca mutlaka yazacağım buraya canımCanim o kadar bilgim yok yanlis yönlendirmek istemem. Sonucu yaz mutlaka.
Tamam yarın sonucu alınca mutlaka yazacağım buraya canım
Maalesef bugün yaptırdığım test sonucu 5.18 yani deger daha da düşümüş yani hamile değilim sanırım catlatma iğnesinin etkisiyle oyle çıktı kısmet değilmiş bu ayda:)Nasil sonuc merak ettim?iyidir insallah hersey yolundadir
Vakti degilmiş canim. Olacak insallah.Maalesef bugün yaptırdığım test sonucu 5.18 yani deger daha da düşümüş yani hamile değilim sanırım catlatma iğnesinin etkisiyle oyle çıktı kısmet değilmiş bu ayda:)
Maalesef bugün yaptırdığım test sonucu 5.18 yani deger daha da düşümüş yani hamile değilim sanırım catlatma iğnesinin etkisiyle oyle çıktı kısmet değilmiş bu ayda:)
İnşallah çok sağolun cevaplariniz ve destekleriniz için :)Vakti degilmiş canim. Olacak insallah.
Amin Allah isteyen hak eden çabalayan herkesin yardimcisi olsun. Çok teşekkür ederim. Sağlık olsun diyelim dediğin gibi yola devam canım :)Insallah hayirlisiyla en kisa zamanda olsun saglikla :) Rabbim gonlundekini hayirli kilsin..
En azindan regl olursan bitince yine yola devam oyle dusun canim araya zamanda girmez.Allah yardimcin olaun
ayy bende gecen sene 5 ekimde asilamaya baslamistim bence hamis olabilirsin tatlim 2 kati degerin artarsa tamm o is :)) benjm ikiz basladiydi ama tek devam ettimİyi günler ben 5 ekimde asilama yaptırdım doktor 2 gün önce kan testi yaptırmamı istedi yaptırdım sonuç 9.25 çıktı hamile miyim değil miyim kafam karıştı doktorum şüpheli dedi sadece lütfen yardım edin başına böyle bir durum gelen var mı acaba
İnşallah zaten bende pco falan yok yumurtam fazla olmuyor o yüzden asilama yaptırıyorum :) elbet olur önemli olan doğru zaman:) teşekkur ederim cevabınız için :)Uzulme ya benm arakdasta boyle oldu sonraki ay kendiliginden kaldi durmak yok yola devam asilamanjn etkisiyle sansin acik unutma