Beta HCG değeri

Marlasinger01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
17
19
31
Kızlar merhabalar test sonucu aynen şu yazıyor beta HCG değerim *1361,49 bu değerin başındaki yıldız simgesine anlam veremedim konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?

Son düzenleme:
Tebrikler canim hamilesin. Yıldız falan takılma bunlara

Yaa çok teşekkür ederim raporu yarın doktora gösterecektim ama dayanamadım bir de rakamın başında yıldız olunca acaba yanlışlık mı oldu diye içim içimi yiyordu teşekkür ederim :) :) zeynep sare nin annesi :)

Merhaba arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum ilk bebegimi dusuk oldugu icin kurtajla aldirmak zorunda kaldim simdi olmuyor doktora gittik hicbir sebebi yok olmamasi icin benim gibi olan varmi ne yapmam gerek 19gunluk bi gecikmem var 15.gunde test yaptm doktora gittim kan idrar ulturason bakildi negatif cikti 0.35 cıktı kantestinde birsey ifadeetmiyormus ilk olusumdaolasa bu testlerin hepsinde gorunurmuydu

Sonra kan değeri yukseldimi

Merhaba bebek yok normale dondu degerler smdide doktorum bana choriomon iki doz verdi kullanan varmi nasil kullanilir kullananlar etkisini gordumu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…