• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri

Tyneas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
296
101
103
29
Artvin
Merhaba 7 gün adetin gecikti idrar testi yaptım iki defa ikisinde de ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Doktora gittik kan testinde beta hcg değerim 47.98 çıktı. Doktor değer düşük dedi. Çarşamba gel tekrar kan testi yapalım devam ediyor mu bakalım dedi hamilelik. Çöm tereddüt ediyorum. İlk haftalarda böyle bişey demez normal mi yoksa doktor kendini garantiye almak için mi böyle bişey söyledi. Düşük vb gibi bir risk olur mu bu değerin düşük çıkmasında

Canım reglinin üzerinden 7 gün geçmiş bu çıkan değer evet bakıldığında az görünüyor doktor birdaha bakalım demiş cunku geç döllenme olabilir belki inşallah öyledir,yoksa kimyasal olma ihtimali de var..

Merhaba 7 gün adetin gecikti idrar testi yaptım iki defa ikisinde de ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Doktora gittik kan testinde beta hcg değerim 47.98 çıktı. Doktor değer düşük dedi. Çarşamba gel tekrar kan testi yapalım devam ediyor mu bakalım dedi hamilelik. Çöm tereddüt ediyorum. İlk haftalarda böyle bişey demez normal mi yoksa doktor kendini garantiye almak için mi böyle bişey söyledi. Düşük vb gibi bir risk olur mu bu değerin düşük çıkmasında
Değer düşük. Adetten 1 hafta sonrası 4000-5000 falan olması gerekirdi. Bir ihtimal var geç döllenme. 2 gün sonra tahlili tekrar yaptıron katlanarak artıyprsa sağlıklı bir gebeliktir. Az artıyorsa malesef kimyasal gebelik olabilir.

Bugün doktora gittim 97 ye yükselmiş beta hcg yükselmesi iyi bişey dedi başta düşük başladığı için kontrol edicez dedi bir süre vitamin verdi içim rahatladı Dikkat et kendini çok fazla yorma dedi sadece

Bugün doktora gittim 97 ye yükselmiş beta hcg yükselmesi iyi bişey dedi başta düşük başladığı için kontrol edicez dedi bir süre vitamin verdi içim rahatladı Dikkat et kendini çok fazla yorma dedi sadece
2kat artmasi onemli canm. 2gunde 1 takip ettirmen gerek. Benm degerim 16ile baslamisti

Bende daha dün yaptırdım 795 çıktı dr iki gün sonra iki katına çıkar dedi

Merhabalar,
SAT 11 Mayıs, adetten 4-5 gün önce beta hcg 4,6 idi, adet günümde 87 oldu, bu ölçümden 4 gün sanra ise 655. Ancak kan verdiğim gün az peçeteye kan geldi. Korkuyorum, sizce normail mi değerim?

Merhabalar,
SAT 11 Mayıs, adetten 4-5 gün önce beta hcg 4,6 idi, adet günümde 87 oldu, bu ölçümden 4 gün sanra ise 655. Ancak kan verdiğim gün az peçeteye kan geldi. Korkuyorum, sizce normail mi değerim?
Normal değeriniz. Yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek. Bolca dinlenin. Avuç içi kadar kırmızı kanamanız olursa hemen acile gidin. Kahverengi pembemsi ve çok az lekelenmese panik yapmanıza gerek yok. Ama yerleşme sürecinde genelde ayaklarınızı yukarı kaldırıp dinlenmeye çalışın.

Doktor banada ilk haftalarda çok dikkatli ol ağır bişey kaldırma ve ani hareketlerden kaçın dedi. Bol bol dinlen deri ayrıca. Birde folic diye bir ilaca başlattı artık başlayalım diye. Artması pozitif bişey dedi. Kanamam olup olmadığını sordu hiç yok dedim iyi bişey bu dedi. Mide bulantım vb var onu dile getirdim. Başta düşük başladı o yüzden inceleyelimm1 hafta sonra gel dedi olabildiğince yatıyorum ani hareket etmiyorum inşallah bu sefer gittiğimde daha çok yükselmiş olur. Çünkü bu bebeği çok istiyorum

Kız her doktor ilk zamanlar diyor genelde çünkü düşük tehliken kimyasal olma gidi durumlar oluyor.Korkma sen pozitif düşün hayatına devam et dikkat et kendine yeter aşırı ağır işler yapma yukarılara uzanma

Bugün tekrar gittim 683 olmuş beta hcg Çok iyi yükselmiş dedi dış gebelikten korkuyordum ama sanırım yükselmesi riski azaltıyor. Kese hala gözükmedi ama sanırım 3000 lerde bile anca gözüküyormuş daha elma çekirdeği kadar bişey demiş doktor eşime sonucu öğrenmeye gittiğinde İnşallah riskli bir durum olmaz

Canım reglinin üzerinden 7 gün geçmiş bu çıkan değer evet bakıldığında az görünüyor doktor birdaha bakalım demiş cunku geç döllenme olabilir belki inşallah öyledir,yoksa kimyasal olma ihtimali de var..
merhaba 0.46 negatıf bır degermi

Bugün tekrar gittim 683 olmuş beta hcg Çok iyi yükselmiş dedi dış gebelikten korkuyordum ama sanırım yükselmesi riski azaltıyor. Kes e hala gözükmedi ama sanırım 3000 lerde bile anca gözüküyormuş daha elma çekirdeği kadar bişey demiş doktor eşime sonucu öğrenmeye gittiğinde İnşallah riskli bir durum olmaz
beta 1500 iken kese vajinalde gözükür. 3000 üstünde ancak karından gözükür.

MERHABA BENIMDE İLK DEĞERİM ADETİ 2 GUN GEÇİNCE İDRARDA COK SİLİK CIKTI KAN TESTİ YAPTIRDIM 44 CIKTI COK AZ DENDİ 2 GUN ARAYLA 122 -460 4 GÜN SONRADA 1500 Ü GEÇTİ ŞİMDİ DR A GİDİCEM GEÇ DÖLLENME DURUMUNDA SANIRIM OLABİLİYO TABİ O 6 GUNDE BENDE HER SENARYOYU YAZDIM DISGEBELİK GEÇİREN BİRİ OLARAK

ÇOK SIKMA CANINI

Back