• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değeri yardım

serozi

Mete 11.11.2014
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
816
178
133
arkadaşlar 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım.değerim 105 di ve yükselmedi.en son reglim 25 nisandı ve son bir haftadan beri hamilelik belirtileri yaşadığımdan bugün kan testi yaptırdım değerim 8.66 .çıktı buna göre hamile olabilir miyim doktor pzt.i gel tekrar tahlil yapalım dedi o zaman net konuşuruz dedi ben daha önce bebeğimi kaybettimi söyledim. Hamile miyim diye ısrarla sordum ama yüksek olasılıkla dedi vajinal ultrasyonla falan da bakmadı.sizca hamile miyim bi hamileymişsin gibi davran dedi ama açıklama yapmadı.sevine,edlm tam tersi korku ve üzüntü içindeyim ne yapamalıyım

arkadaşlar 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım.değerim 105 di ve yükselmedi.en son reglim 25 nisandı ve son bir haftadan beri hamilelik belirtileri yaşadığımdan bugün kan testi yaptırdım değerim 8.66 .çıktı buna göre hamile olabilir miyim doktor pzt.i gel tekrar tahlil yapalım dedi o zaman net konuşuruz dedi ben daha önce bebeğimi kaybettimi söyledim. Hamile miyim diye ısrarla sordum ama yüksek olasılıkla dedi vajinal ultrasyonla falan da bakmadı.sizca hamile miyim bi hamileymişsin gibi davran dedi ama açıklama yapmadı.sevine,edlm tam tersi korku ve üzüntü içindeyim ne yapamalıyım

105 olan betahcg kimyasal gebelik sonrası 2 ayda normalae dönerdi sanırım bu değer onunla alakalı değilse ve artarsa hamilesinizidr.İnşallah Allah gönlünüze göre versin.

tatlım 5 ın ustu gebelık olrak kabul edılır o yuzden su anda erken dönem gebelüğü söz konusu pazartesı degerlerr bakılır eger değerın 16 civarlarısa sağlıklı illerlemeye başlıyo demek dr un vajınal bakmasıu işçin vcok erken cunku kese ortalama olrak 1000 e yakınken vajınal ultrosonda gözukuyo normalde adet olman gereken tarıh nedır cnm peryoduna göre

105 olan betahcg kimyasal gebelik sonrası 2 ayda normalae dönerdi sanırım bu değer onunla alakalı değilse ve artarsa hamilesinizidr.İnşallah Allah gönlünüze göre versin.

bencee onla alakalı değildır benım değer 83 tu 1 haftada sıfırlanmıştı

çok tşkler sabahtan beri kendi kendimi yiyorum. İlk gebelikte adet gecikmesinden sonra gitmiştim doktora 105 de durdu inmeye başladı ve kürtaj olamadan gebelik sonlandı. Şimdi en geç 25 mayıs da adet olmam lazım. Kendi doktoruma gidemedim 19 mayıs haftası diye tatil. Samsun dayım ve tek bir hastanede kadın doğumcu buldum o da iigilenmedi. İnşallah bu da diğeri gibi olmaz

çok tşkler sabahtan beri kendi kendimi yiyorum. İlk gebelikte adet gecikmesinden sonra gitmiştim doktora 105 de durdu inmeye başladı ve kürtaj olamadan gebelik sonlandı. Şimdi en geç 25 mayıs da adet olmam lazım. Kendi doktoruma gidemedim 19 mayıs haftası diye tatil. Samsun dayım ve tek bir hastanede kadın doğumcu buldum o da iigilenmedi. İnşallah bu da diğeri gibi olmaz

oooooo cnm daha 25 e cok var aslında en buyuk hatammız erken döenm tahlıl yaptırmak oluyo guzel folik asıdını iç atlım tamamı ınşalla bu annecine tutunur bak bende aralıkta kimyadsal gebelık yaşadım ama şimdi 16 hafta şiçindeyım biri öle oldu die buda böle olcak değil bol bol dua et tsatlım

bir de Allah aşkına kendini koru dedi. Gebeler kendini nasıl korur nasıl pzti edeceğim ailemde uzakta anlatsam ayrı bir dert anlatmasam ayrı

tatlım öncelikle önceki gebeliğin için geçmiş olsun. 25 nisan adet tarihin ise beklenen adet tarihin 22 si felan olmalı demekki sen daha adet dönemin geçmeden baktırmışsın kan tahliline bu seviyede çıkması normal. bak ben adet tarihimden 5 gün önce baktırdım0,13 idi elbetteki 5 in altında olduğu için negatif dedliler adet tarihimde içime sinmedi tekrar kan tahlili baktırdım.41 olmuştu hamilesin dediler. muhtemelen sende hamilesin ama çok minik olduğu için bu iki günde 2 ye katlıyor pazartesi gel dediyse ve dğer ikiye katlandıysa korkmana gerek yok. hayırlı olsun

arkadaşım allah razı olsun senden.çok tşk ediyorum inşallah rabbim yardımcım olsun. Senin bebeğin hayırlı olsun lnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın

bir de Allah aşkına kendini koru dedi. Gebeler kendini nasıl korur nasıl pzti edeceğim ailemde uzakta anlatsam ayrı bir dert anlatmasam ayrı

kendini koru şu demek. ağır iş yapma, kimyasallardan uzak dur. başın ağrısa bile danışmadan asla ilaç içme.doktorun ön görmüyorsa kocanla birlikte olma, yüksekten bişi alırken elini uzatıp vucudunu germe,mekik çekme,dukan diyeti yapma,ıhlamur vs bitki çayı asla içme, mikrodalga fırından uzak dur.cep telefonunu kendinden olabildiğince uzak tut.kendini koru bunlarla uzayıpp gidiyoor

ya tatlım acık konuşmak gerekırse bebişin eger sağlıklıysa annecine tutunacaktır
hanı ağır kaldırma falan yıne ama vucut sağlıksız olanı atar mesela ben kızımı 3 aylkıkken ögrendım cunku hmıleyken normal adet görmuştum ben adet oldum dıe rahattım ev taşıdımm kı o taşıdığım kutuların ağırlığı hesap edilemez 2 kerede merdivenden düştum sen bol bol dua et cnm

bir de arkadaşlar doktorum diğer gebeliğinde mutlaka corasprin kullanacaksın folik asitle birlite demikti. Başlayayım ona

genelde drlar erken dönemlerde kan tetsını onaylamıyorlar nedenıyse vücudun hcg salgılamaya baslaması ve sonra bunun düzelmesı oyüzden erken dönemlerde hcg yüksek cıkıp hamıle oldugumuzu düşünüp sonradan adet gününde düşmesı drlar adet gecıkmesı beklenıp sonrası ıdrar testı dıyorlar ınternette bununla alakalı vıdeolar da var sende acele etmıssın 5 degerı cokta pozıtıf bır deger degıl aslında yanlıs anlamada bence bekle adet gününü gecıkem olsun 2-3 gün öyle baktır ama tabı buarada ıalc falan alma agır kaldırma dıkktlı ol bende mesela cocuk ısteyen bırıyım ve korunmuyoruz adetıme dogru bır rahatsızlıgım olsada ıalc almam nolur nolmaz dıye dıkkat ederım hareketlerıme falan agrı akldırmam kendımı zorlamam sende öyle yap ınsallah degerın 5 degıl 500lere ulasır hamılesındır

Back