• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg değeri ve kalp atışı

serozi

Mete 11.11.2014
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
816
178
133
slm arkadaşlar bat 12 şubattı adet olmayınca 2 gün gecikince dr a gittim beta hcg 948 çıktı bir hafta sonra tekrar gittim tekrarlamadı kan tahlilini ama keseyi gördook geçtiğimiz cuma yani. Hafta sonu ara ara kasıklarım ağrıyınca bu sabah tekrar gittim alttan baktı dr kalp atışını duyabililecekmllyllz dedll ama kalp atışını duyamadık:( kan tahlili istedi ve sonuç 10000 çıktı çok iyi değil dedi ortalarda dedi. Benim hesaplmalarıma göre 30000 lerde çıkması gerekiyordu. Dr cmt tekrar duymaya çalışacağız en geç bir sonraki hafta duymalıyız dedi. Benim gibi birini duydunuz mu kızlar nolur benllm gllbll bllr kkey yakadınız

slm arkadaşlar bat 12 şubattı adet olmayınca 2 gün gecikince dr a gittim beta hcg 948 çıktı bir hafta sonra tekrar gittim tekrarlamadı kan tahlilini ama keseyi gördook geçtiğimiz cuma yani. Hafta sonu ara ara kasıklarım ağrıyınca bu sabah tekrar gittim alttan baktı dr kalp atışını duyabililecekmllyllz dedll ama kalp atışını duyamadık:( kan tahlili istedi ve sonuç 10000 çıktı çok iyi değil dedi ortalarda dedi. Benim hesaplmalarıma göre 30000 lerde çıkması gerekiyordu. Dr cmt tekrar duymaya çalışacağız en geç bir sonraki hafta duymalıyız dedi. Benim gibi birini duydunuz mu kızlar nolur benllm gllbll bllr kkey yakadınız

eğer geç döllenme olduysa kalp atışı duyulamıyo bazen 1 hafta geriden geliyo yani son adetinden 1 hafta sonra hesaplanması gerekiyo

cvp içlln çok teşekkür ederim inşallah öyledllr. Dr dediğine göre 5+5 son adet tarllhime göre yani. O kadar korkuyorum ki bundan önce 5 kez klmyasal gebelik yaşadım ilk kez kese görüldü :((

canım herşeyin hayılısı öncelkle seni çok iyi anlayabiliyorum çünkü bende 2 kimyasal 1 dış gebelik birde düşük yaşadım son düşük 7 haftalıktı benimde geç döllenme dediler sonra düştü kafana takmamaya çalış takınca olumsuz oluyo içini ferah tut inşallah bu sağlıklı hamilelik olur

merhabaaa .bir sey sormak istiyorum beta hcg duzenli artiyorsa kalp atisi duyulur mu yani başta belli eder mi kendini sorunlu gebelik ise.yoksa iyi giderken hcg kalp atisi duyulmayabilir mi?

Back