Beta Hcg Değeri Sizce Nasıl ?

IceLikeFire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
42
20
Merhabalar ,

Forumu uzun süredir takip ediyorum ve bu forum sayesinde hamilelik belirtilerimi farkettim ve test yaptım. 26 haziran adetimdi ve test yaptığımda pozitif çıktı.27 haziranda doktora gittim ve beta hcg değerim 715 çıktı. keseyi de göremedi ve dış gebelik ihtimali olabilir dedi.sizce kaç haftalık hamileyim ki doktor böyle bir ihtimalde bahsetti.lütfen yardımcı olurmusunuz?

Merhabalar bence doktorunuz cok erken konusmus. Benimde adet gunumse bhcg 290 cikti keseyi goremedik cunku cok erken. Doktorum 10 gun sonra tekrar gel dedi ama diger ihtimaller hakkinda henuz konusmadik. 4 haftalik gebelikte kese gorunmeyebilir. Bu degerler ortalama 4 haftalik gebelige esdeger

Tşk ederim cevap yazdığınız için. yarına çağırdı tekrardan kontrol için ve keseyi göremezsek o zaman bakalım duruma dedi ama daha kan testine bakmadan ultrasondan bakarken direk dış gebelikten bahsedince neye uğradığımı şaşırdım.

Bazen cok aceleci olabiliyolar siz moralinizi bozmayın en erken 5 haftalikken kese gorunebiliyomus rahat olun gerisi kader kismet

bir gün gecikmeyle değerin güzel çıkmış. doktorun çok aceleci konuşmuş. değerin 5000 civarı olduğunda karından ultrasonla keseyi görebilirsin. doktorun seni yersiz korkutmuş.

Teşekkür ederim gercekten içim rahatladi
Bazen doktorlar son söyleyeceğini ilk söylüyor. ilk hamileliğimde test pozitif çıktı doktor o testlere güvenilmez şu anda sen hamilelik için değiladet gecikmesiyle geldin dedi. ultrasonla baktı hamile değilsin dedi. sonra bizim ısrarımızla kan testi yaptırdı değer de 75 gibi düşük bir değer çıktı direk dış gebelik dedi. daha sonraki haftalarda bebeğin kalp atışını duyamadı kalbi durmuş alacağız dedi. onda da yanıldı oğlum sağlıkla doğdu.
size tavsiyem moralinizi bozan doktoru değiştirin, pozitif bir doktorunuz olsun çünkü hamilelik uzun bir süreç sık doktora gideceksiniz

Merhaba, bugün kontrole baska bi doktora gittim. Hicbir sorun yokmuş keseyi de gördük beta hcg değerlerimde cok iyi çıktı allaha şükür.. dediginiz gibi doktor gercekten önemli oluyor. Nasıl rahatladim anlatamam.sizede tsk ederim ilgilendiğiniz için. .

tebrikler inşallah kalp atışlarını da görürsünüz. boşu boşuna sizi üzdüler. doktoru değiştirmeniz iyi olmuş. muayene gittiğiniz de kötü birşey söylemese bile acaba yine bir şeyler mi söyleyecek diye tedirgin olursunuz; yüz ifadelerine anlam yüklemeye çalışırsınız.

Teşekkür ederim :) aynen tedirgin gitmiştim hem merak ettiğim herşeyi sordum hemde cok rahatlatıcı konuştu 2 gun düşüne düşüne bi hal olmustum

Arkadaşlar benim cuma günü beta hcg 216 çıktı bugün 1118 çıktı bu kadar hızlı yükselmesi normal mi? Bugün gitsem leseyi görebilir miyiz sizce

Arkadaşlar benim cuma günü beta hcg 216 çıktı bugün 1118 çıktı bu kadar hızlı yükselmesi normal mi? Bugün gitsem leseyi görebilir miyiz sizce

Canım hayırlı olsun öncelikle,yükseliş normal görünüyor bana kalırsa, 48 saatte 2 katına çıkıyor,seninki bunu geçmiş zaten.
Karından yapılan ultrasonda ise HCG hormonu değerinin 5000 IU/ml değerine yükselmesi gerekir.Cumartesi gidersen daha kesin olur .

Çok sağol canım vajinal ultrasondan korkuyorum en iyisi hafta sonunu beklemek o zaman

merhaba,arkadaşlar,
benım adettimde 4 gün geçti. beta hcg yaptırdım. 168
çıktı . 3gün önce yaptırmıştım. 105,37 idi onun öncesi 59,37 onun öncesi 16,98 hepsi 3 gün arayla oldu,
burumda olupta normel gebelik yaşayan varmı.
lütfen cevap verin.
morelim çok bozuk. çok üzüldüm.

Canım bende tam bilemiyorum ama kişiye göre değişiyormuş artış miktarı içini rahat tut ki güzel şeyler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…