BETA HCG DEĞERI lütfen cvp

Annehayali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
20
17
3
27
Merhabalar
Benim adetim 4 gün gecikti ve beta hcg değerim 3700 sizce ne olabilir tek mi çogulmu,
Normal diyorlar ama ben yinede endişeliyim çünkü ilk hamileligim düşük oldu.

İyi geceler bebeğiniz sağlıklıysa bir sıkıntı olmaz değeriniz yüksek ben 12 gün sonra 67 çıktı bayramın bitmesini 4 göZle bekliyorum

Merhabalar
Benim adetim 4 gün gecikti ve beta hcg değerim 3700 sizce ne olabilir tek mi çogulmu,
Normal diyorlar ama ben yinede endişeliyim çünkü ilk hamileligim düşük oldu.
Cogul olablr yada bi onceki ay da gebe kalmisve uzerine adet gormus olablrsin .

Amannnn inşallah hayırlısı tabiki ve inşallah sende kucağına sağ salim alırsın!

Bide benim çok hafif ara ara kahve rengi lekelemem var bişey olmaz demi
Kendini yorma, ayaklarını çok yukarı kaldırma. Gidebiliyorsan doktora git, için rahat etsin. Eğer sıkıntı varsa ilaç verirler. Bazısında yerleşme kanaması oluyormuş. İnşallah öyledir.

maşallah değeriniz tam da olması gerektiği gibi bence bayramdan sonra keseyi görürsünüz inşallah şu an gitsenizde görürsünüz ama çoğul gebelik ise görünmeyebilir hayırlısı olsun hakkınızda

Ay inşallah ya.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.
Banada dediler eğer çoğulsa belki görünmez diye ama hayırlısı ya Rabbimden gelen her şeyi hayır ile karşılamaya hazırım, banada ebe dediki anca 20si görebiliriz... pek inanmadım ama hayirlsi

Ben de 7025le mi ne ogrenmistim ve tek. Bana da herkes cok yuksek kesin cogul demisti:)

merhaba,ben aranıza yeni katıldım.adet günü ve öncesi cıkan yüksek değerleri coğul gebelik veya erkek bebeği de işaret edebilir diyorlar.bunun tersini yaşayan oldu mu?merak ettim.cok duydum o yüzden sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…