- 6 Haziran 2019
- 20
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi Annehayali
-
canım doktorum çıkan rakamla çoğul gebeliğin bi alakası olmadığını söylemişti. ultrasona girdiğinde görebilirsin diye düşünüyorum :)
Alttan muayene olmadan anlaşılmaz.. Benim de 4.haftamdı 3bin çıktı doktor tekil çoğul demedi, bakalım kesemizi görebiliriz dedi baktı ve iki minik kese gördü.. Yani çoğul gebelikte vs evet ilk etapta yüksek çıkıyormuş, ama tabi kesin ikiz ya da tek denemez hcg değeri ile...Merhabalar
Benim adetim 4 gün gecikti ve beta hcg değerim 3700 sizce nedir? Ve galiba doktorun tahmini 4 haftalik, Çoğul olabilirmi ?
Ilk bebeğim düşük oldu çok endişeliyim...
Alttan muayene olmadan anlaşılmaz.. Benim de 4.haftamdı 3bin çıktı doktor tekil çoğul demedi, bakalım kesemizi görebiliriz dedi baktı ve iki minik kese gördü.. Yani çoğul gebelikte vs evet ilk etapta yüksek çıkıyormuş, ama tabi kesin ikiz ya da tek denemez hcg değeri ile...
Rica ederim. Lekenin rengi koyu renk ise sıkıntı yok yerleşme kanaması diyorlar... En iyi bilgiyi doktorun verir canım... Hcg değerinden sonra herhalde alttan muayene yapmadı???Anladım Çok sağolun yorumlaniriziçin ve benim lekelenmem vardı cook hafif kahve rengi oda durdu çok şükür buda iyi bir işaret demi
Rica ederim. Lekenin rengi koyu renk ise sıkıntı yok yerleşme kanaması diyorlar... En iyi bilgiyi doktorun verir canım... Hcg değerinden sonra herhalde alttan muayene yapmadı???
İnşallah bebeğini ya da bebeklerini sağlıkla kucağına alırsınAynen ve yapmadı hayır işte ilk ultrasonum 20 hazıran Allahin izniyle canım
İnşallah bebeğini ya da bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın
Merhaba sizin ultrason sonucu ne oldu?Bende ikizlerim olsun istiyorum.Sonucunuzu merak ettimAynen ve yapmadı hayır işte ilk ultrasonum 20 hazıran Allahin izniyle canım
Merhabalar
Benim adetim 4 gün gecikti ve beta hcg değerim 3700 sizce nedir? Ve galiba doktorun tahmini 4 haftalik, Çoğul olabilirmi ?
Ilk bebeğim düşük oldu çok endişeliyim...
Gayet güzel... Maşallahkızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi
Aynen iki ktı değil diye korktum sonra 15. Gün bi daha yaptım 1170 çıktı çok şükür iyi dedi doktor kısmetse haftaya kese için gidicem kan vere vere helak oldumGayet güzel... Maşallahtamm iki katı atmamış diye düşünüyorsun ondan panik oldun da sordun dimi?? Hiç kafanı yorma gayet güzel maşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?