• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG DEĞERI lütfen cvp bekliyorum

Annehayali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
20
17
3
27
Merhabalar
Benim adetim 4 gün gecikti ve beta hcg değerim 3700 sizce nedir? Ve galiba doktorun tahmini 4 haftalik, Çoğul olabilirmi ?
Ilk bebeğim düşük oldu çok endişeliyim...

Peki sagolun, bende burda okuduklarıma göre yazdım bazıları çok düşükken çoğul olmuş o yüzden merak ettim

canım doktorum çıkan rakamla çoğul gebeliğin bi alakası olmadığını söylemişti. ultrasona girdiğinde görebilirsin diye düşünüyorum :)

Merhabalar
Benim adetim 4 gün gecikti ve beta hcg değerim 3700 sizce nedir? Ve galiba doktorun tahmini 4 haftalik, Çoğul olabilirmi ?
Alttan muayene olmadan anlaşılmaz.. Benim de 4.haftamdı 3bin çıktı doktor tekil çoğul demedi, bakalım kesemizi görebiliriz dedi baktı ve iki minik kese gördü.. Yani çoğul gebelikte vs evet ilk etapta yüksek çıkıyormuş, ama tabi kesin ikiz ya da tek denemez hcg değeri ile...

Alttan muayene olmadan anlaşılmaz.. Benim de 4.haftamdı 3bin çıktı doktor tekil çoğul demedi, bakalım kesemizi görebiliriz dedi baktı ve iki minik kese gördü.. Yani çoğul gebelikte vs evet ilk etapta yüksek çıkıyormuş, ama tabi kesin ikiz ya da tek denemez hcg değeri ile...

Anladım Çok sağolun yorumlaniriziçin ve benim lekelenmem vardı cook hafif kahve rengi oda durdu çok şükür buda iyi bir işaret demi

Anladım Çok sağolun yorumlaniriziçin ve benim lekelenmem vardı cook hafif kahve rengi oda durdu çok şükür buda iyi bir işaret demi
Rica ederim. Lekenin rengi koyu renk ise sıkıntı yok yerleşme kanaması diyorlar... En iyi bilgiyi doktorun verir canım... Hcg değerinden sonra herhalde alttan muayene yapmadı???

ben de 7 +6yım ve karnım çok çabuk büyüdü ve kan değerim fırlıyo, 2 günde 3.5 4 kat artıyo, daha 3 haftalıkken keseyi gördük ve doktor kan değerime göre yeni bi kese çıkabilir iki hafta sonra tekrar gelin dedi, bazen ikizmiş gibi hissediyorum bazen hissetmiyorum, ikiz olursa nasıl bakarım diye endişeleniyorum, yarın ultrasona gidicez bakalım hayırlısı, dananın kuyruğu kopucak 😅

bende hep ikiz istemişimdir allahım bakma kudretinin ve bereketini verir tedavi ile transferim oldu iki embriyo transfer edildi bakalım beklemedeyim 10 gün sonra sonuc belli olucak

Merhabalar

Hayırlı olsun, inşallah bu sefer olmuş.
Benim de ilki kimyasal dı. 2.hamileliğim şu an 7 haftalık olduk. Korkmayın oran çok güzel. Çoklu olabilir tabi. Ama 12.günü bekleyin yada jinekolog görsün. Belki kese görünmüştür

A
Gayet güzel... Maşallah 🧿tamm iki katı atmamış diye düşünüyorsun ondan panik oldun da sordun 😁dimi?? Hiç kafanı yorma gayet güzel maşallah maşallah
Aynen iki ktı değil diye korktum sonra 15. Gün bi daha yaptım 1170 çıktı çok şükür iyi dedi doktor kısmetse haftaya kese için gidicem kan vere vere helak oldum 😂 inşalllah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza canım sağol cevabın için 😊

Back