• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değeri kaç olmalı .?

Mervetan01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
41
5
1
28
Merhaba ben ayın 17 de yumurtlama gördüm ve şimdi beta hgc 56.5 normal mi ?iki gün önce 12.7 gördüm , yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba ben ayın 17 de yumurtlama gördüm ve şimdi beta hgc 56.5 normal mi ?iki gün önce 12.7 gördüm , yardımcı olur musunuz lütfen
Beta hgc 5 üzeri cıkarsa pozitif sayılır ve 2 günde bir iki katına katlarsa sağlıklı gebelik kabul edilir gayet güzel yükselmiş iki günde bir kan vererek yükselisi takip edebilirsiniz hayırlısı olsun

Beta hgc 5 üzeri cıkarsa pozitif sayılır ve 2 günde bir iki katına katlarsa sağlıklı gebelik kabul edilir gayet güzel yükselmiş iki günde bir kan vererek yükselisi takip edebilirsiniz hayırlısı olsun
Teşekkr ederim daha önce bir düşüğüm oldu biraz tedirginim

Betayi Kacta ogrendigin önemli değil yükselişi önemli bence iyi gidiyor yukseliside gayet umarım kalp atışını duyarsın

Back