Beta hcg degeri ile haftalık oranı durumu

Angelgirl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
109
22
48
28
Arkadaşlar merhaba birsey sorucam size aklım baya karıştı . Adetime 1 gün kala test yaptım çift çizgin cikti akşamında kan testi verdim beta hcg 462 çıktı referans aralığında 462 gibi değer 2 haftalik gösteriyor. Acil doktoru 2 haftalik olabileceğini söyledi. Ama normal şartlar da adetin bile 1 gün geçtiği durumlarda hemen hemen bebek 4 haftalik olmuş olmuyor mu sizlerin kaçtı? Benim baya baya aklım karıştı

Yani bu durumda beta değeri onemsizmidir. Bizim için sat mı önemli
Tamamen önemsiz değil. Değeriniz gün aşırı iki katına çıkması gerekiyor. Gebelik haftası da beta HCG oranına göre değil son adet tarihinize gore yapılır. Yani son adetinizin ilk günü aynı zamanda hamileliğinizin de ilk günü olarak kabul edilir.

Tamamen önemsiz değil. Değeriniz gün aşırı iki katına çıkması gerekiyor. Gebelik haftası da beta HCG oranına göre değil son adet tarihinize gore yapılır. Yani son adetinizin ilk günü aynı zamanda hamileliğinizin de ilk günü olarak kabul edilir.
Sağol kuzum aydınlattığın icin

Benim beta 141 çıktı bu ne demek idrarda çift çizgi çıktı

Back
X