• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg değeri için erken mi

Bahar2020

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
6
1
36
Merhaba kızlar size sormak istediğim şeyler var
SAT 24 Mart - BAT 23 Nisan bu ay ovülasyon testiyle yumurtlamayı takip ettim.(Teorik olarak yumurtlama 9 Nisan) ama ben 7 sinde yumurtlamayı yakaladım ve 8 inde çatladı. Dün kan testi yaptırdım (ovulasyondan sonra 9 gün geçti yani) günüme daha 7 gün varken 0.308 çıktı . Sizce daha çok mu erken sabırsızlık işte 😔 sonuç böyleyken umutlanmalı mıyım umutlanmamalı mıyım 😔

SAT 24 Mart - BAT 23 Nisan bu ay ovülasyon testiyle yumurtlamayı takip ettim.(Teorik olarak yumurtlama 9 Nisan) ama ben 7 sinde yumurtlamayı yakaladım ve 8 inde çatladı. Dün kan testi yaptırdım (ovulasyondan sonra 9 gün geçti yani) günüme daha 7 gün varken 0.308 çıktı . Sizce daha çok mu erken sabırsızlık işte 😔 sonuç böyleyken umutlanmalı mıyım umutlanmamalı mıyım 😔
İnşallah hamilesinizdir 🙏 Ben tüp bebek denemistim. Embriyo 3 günlüktü ve transferin 7. gününde idrar testinde silik çizgi çıkmıştı. Yani normal döllenme olsa 10 günlük olacaktı. İdrarda çıktığına göre kanda düşük değer de olsa çıkardı diye düşünüyorum 🙁

Benim 5-6 gün varken 31 çıkmıştı canim. Gec döllenme olabilir belki

Benim 5-6 gün varken 31 çıkmıştı canim. Gec döllenme olabilir belki
Bu ay yumurtlama 2 gün erken olunca kanda belli olur diye düşünüp yaptırmıştım ama negatif. Yumurtlama beklenen yumurtlama gününden önce olsa da geç döllenme olabiliyor mu

İnşallah hamilesinizdir 🙏 Ben tüp bebek denemistim. Embriyo 3 günlüktü ve transferin 7. gününde idrar testinde silik çizgi çıkmıştı. Yani normal döllenme olsa 10 günlük olacaktı. İdrarda çıktığına göre kanda düşük değer de olsa çıkardı diye düşünüyorum 🙁
Bir yanım öyle diyor bu ayda olmadı belki 😔bakalım günümü bekleyim

Canım benimde 1 nisan yumurtlama 2 nisan çatlamaydı, ben bugün 15.gündeyim kahverengi lekelenmem oldu. 7.9. Ve 12.günlerde test yapmıştım hepsi negatif çıktı. Adet olmazsam eğer haftaya tekrar yapacağım, sende bekle bakalım belki hamileyizdir.

Canım benimde 1 nisan yumurtlama 2 nisan çatlamaydı, ben bugün 15.gündeyim kahverengi lekelenmem oldu. 7.9. Ve 12.günlerde test yapmıştım hepsi negatif çıktı. Adet olmazsam eğer haftaya tekrar yapacağım, sende bekle bakalım belki hamileyizdir.
İnşallah canım bende adeti bekleyeceğim artık Allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲

Bu ay yumurtlama 2 gün erken olunca kanda belli olur diye düşünüp yaptırmıştım ama negatif. Yumurtlama beklenen yumurtlama gününden önce olsa da geç döllenme olabiliyor mu
Hmm o konuda yorum yapamayacağım. Ovulasyon testi yapmadim ben hic. Dogru sonuç verir mi bilgim yok. Ovulasyon testindeki günler haricindeki günleri de degerlendirdiysen ihtimal olabilir gibi

adet bittikten sonra 1 gün arayla şu zamana kadar olan günleri değerlendirdik aynı zamanda ovulasyon testiyle de takip edeyim dedim. Tam yumurtlama günü değerlendirdiğimiz güne denk geldi galiba birazda o yüzden çok umutluydum ama hcg değerim düşük çıkınca umutsuzluğa kapıldım 😔hmm o konuda yorum yapamayacağım. Ovulasyon testi yapmadim ben hic. Dogru sonuç verir mi bilgim yok. Ovulasyon testindeki günler haricindeki günleri de degerlendirdiysen ihtimal olabilir gibi

Kendine cok umut verme. Ben de yasadim aynilarini. Adeti gördüğünde moral bozuluyor. Ama umutsuzda olma neleri duyuyoruz hamile olan. O yuzden bence adetini bekle su surecte
. Insallah hayırlı haberlerle gelirsin

Back