- 11 Mayıs 2008
- 3.912
- 2
- Konu Sahibi darksoulriver
Merhaba doktor bey
Daha önce de size soru sormuştum,cevaplarınız için teşekkür ederim
Sat:12nisan, Serophene kullandım adetin 5.gününden itibaren.
Boyutları 18-20mm arasında değişen 8 yumurtam oluşmuştu ve 24nisanda çatlatma iğnem yapıldı.
6mayıs perşembe günü kan testi yaptırdım, yani çatlatma iğnemin 14.günü.
Ve sonuç 0,92 çıktı :çok üzgünüm:
Doktorumu aradım adetinin gelmesini bekle, gelmezse eğer testi tekrarla dedi. Adet olursan da 3.gün gel yumurta takibine başlayalım dedi
Bu arada 28 günde bir adet oluyorum ve size sormak istediğim soru şu:
Adetten 4 gün önce 0,92 çıkan beta hcg değerim yükselebilir mi? Ben bu konuda pek olumlu düşünmüyorum ama, doktorum günün geçerse test yap yine dedi. Dün adet olmam gerekiyordu normalde. Stres yaptığımdan mıdır yoksa gebelik oluşma ihtimali var mıdır?Eczaneden bir test alayım mı,yoksa bekleyeyim mi?
Daha önce de size soru sormuştum,cevaplarınız için teşekkür ederim
Sat:12nisan, Serophene kullandım adetin 5.gününden itibaren.
Boyutları 18-20mm arasında değişen 8 yumurtam oluşmuştu ve 24nisanda çatlatma iğnem yapıldı.
6mayıs perşembe günü kan testi yaptırdım, yani çatlatma iğnemin 14.günü.
Ve sonuç 0,92 çıktı :çok üzgünüm:
Doktorumu aradım adetinin gelmesini bekle, gelmezse eğer testi tekrarla dedi. Adet olursan da 3.gün gel yumurta takibine başlayalım dedi
Bu arada 28 günde bir adet oluyorum ve size sormak istediğim soru şu:
Adetten 4 gün önce 0,92 çıkan beta hcg değerim yükselebilir mi? Ben bu konuda pek olumlu düşünmüyorum ama, doktorum günün geçerse test yap yine dedi. Dün adet olmam gerekiyordu normalde. Stres yaptığımdan mıdır yoksa gebelik oluşma ihtimali var mıdır?Eczaneden bir test alayım mı,yoksa bekleyeyim mi?