Beta hcg değeri hakkında...

darksoulriver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
3.912
2
Merhaba doktor bey
Daha önce de size soru sormuştum,cevaplarınız için teşekkür ederim

Sat:12nisan, Serophene kullandım adetin 5.gününden itibaren.
Boyutları 18-20mm arasında değişen 8 yumurtam oluşmuştu ve 24nisanda çatlatma iğnem yapıldı.

6mayıs perşembe günü kan testi yaptırdım, yani çatlatma iğnemin 14.günü.
Ve sonuç 0,92 çıktı :çok üzgünüm:

Doktorumu aradım adetinin gelmesini bekle, gelmezse eğer testi tekrarla dedi. Adet olursan da 3.gün gel yumurta takibine başlayalım dedi

Bu arada 28 günde bir adet oluyorum ve size sormak istediğim soru şu:
Adetten 4 gün önce 0,92 çıkan beta hcg değerim yükselebilir mi? Ben bu konuda pek olumlu düşünmüyorum ama, doktorum günün geçerse test yap yine dedi. Dün adet olmam gerekiyordu normalde. Stres yaptığımdan mıdır yoksa gebelik oluşma ihtimali var mıdır?Eczaneden bir test alayım mı,yoksa bekleyeyim mi?

Az önce gebelik testi aldım eczaneden. Sabah idrarıyla yapmadım gerçi ama testi yaptktan 10 dakika sonra hafif bir çizgi belirdi.
Kullanım talimatında 5 dakika sonra sonuç verir diyor.
Siz ne dersiniz?

Merhaba doktor bey
Daha önce de size soru sormuştum,cevaplarınız için teşekkür ederim

Sat:12nisan, Serophene kullandım adetin 5.gününden itibaren.
Boyutları 18-20mm arasında değişen 8 yumurtam oluşmuştu ve 24nisanda çatlatma iğnem yapıldı.

6mayıs perşembe günü kan testi yaptırdım, yani çatlatma iğnemin 14.günü.
Ve sonuç 0,92 çıktı :çok üzgünüm:

Doktorumu aradım adetinin gelmesini bekle, gelmezse eğer testi tekrarla dedi. Adet olursan da 3.gün gel yumurta takibine başlayalım dedi

Bu arada 28 günde bir adet oluyorum ve size sormak istediğim soru şu:
Adetten 4 gün önce 0,92 çıkan beta hcg değerim yükselebilir mi? Ben bu konuda pek olumlu düşünmüyorum ama, doktorum günün geçerse test yap yine dedi. Dün adet olmam gerekiyordu normalde. Stres yaptığımdan mıdır yoksa gebelik oluşma ihtimali var mıdır?Eczaneden bir test alayım mı,yoksa bekleyeyim mi?

gECİKME İÇİN ÖZÜR DİLERİM. Test yaptırmanızı öneririm. Güzel haberlerinizi bekliyorum...

Testi bir gün sonra tekrarlamaya karar vermiştim ki, kanamam oldu ve doktorumu aradım düşük yaptığımı söyledi, neden haber vermedin 1 gün önce vs... dedi.

Geçen ay oluşan yumurtalardan 1 tanesi çatlamamış, bu yüzden Serophene vermedi bu ay. 13.gününde gel yumurtalarına bakalım dedi.Durum böyle doktor bey...

Testi bir gün sonra tekrarlamaya karar vermiştim ki, kanamam oldu ve doktorumu aradım düşük yaptığımı söyledi, neden haber vermedin 1 gün önce vs... dedi.

Geçen ay oluşan yumurtalardan 1 tanesi çatlamamış, bu yüzden Serophene vermedi bu ay. 13.gününde gel yumurtalarına bakalım dedi.Durum böyle doktor bey...

:çok üzgünüm:

Hocam,
sat.21 mayıs ,11 haziranda kan verdim 2.3 çıktı tahmini adet olacağım tarih 17-18 haziran..%in altının (-) olduğunu biliyorum ama günüm geçmediği için 2 çıkması beni ümitlendirdi bugune kadar hep 0.1 çıkmıştı..%100 mü negatif yoksa yükselme ihtimali var mı

mehaba hocam
benim sorum ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve adetimin 16. günü yumurtam 18mm di dokktorum pregny iğnesi vurdu ve 5 gün ilişki tavsiye etti.
ben sabırsız biri olarak 5. gün idrar testi yaptım ve pozitif çıktı,doktorum iğnenin etkisiyle pozitif çıkmış olabilir dedi.
bu gün regli günüm acaba iğnenin etkisi geçmişmidir?
idrar testi yapsam doğru sonuç elde edebilirmiyim?
cevabınız için şimdiden teşekkürler.

mehaba hocam
benim sorum ben bu ay ilk defa klomen kullandım ve adetimin 16. günü yumurtam 18mm di dokktorum pregny iğnesi vurdu ve 5 gün ilişki tavsiye etti.
ben sabırsız biri olarak 5. gün idrar testi yaptım ve pozitif çıktı,doktorum iğnenin etkisiyle pozitif çıkmış olabilir dedi.
bu gün regli günüm acaba iğnenin etkisi geçmişmidir?
idrar testi yapsam doğru sonuç elde edebilirmiyim?
cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Beklenen adetinizin olacağı gün test yapılmalıydı. Erken yapmışsınız anlamı yok...

hocam iyi günler;
benım son adet tarihim 2 mayıstı.
6 haziranda gebelık testi yaptım pozitif çıktı.16 haziranda kan testi yaptırdım sonuç 400.0 çiktı.sonucu yorumlarmısınız.şimdiden teşekkürler.

çok teşekkür ederim beni rahatlattınız.sonucu doktora gösterememiştim.çok şükür siz varsınız.tekrardan teşekkürler:))bide kaç haftalık oluyor acaba 400.0 sonucuna göre?

Son düzenleme:
X