Gebeliğe Hazırlık Beta HCG değeri Düşükmü? Lütfen Yardımcı Olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sdrrrrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2025
5
2
1
22
Arkadaşlar Bugün adet Gecikmemin 9. Gününde Kan testi Verdim ve Doktor değerin 346 dedi fakat şu an için emin bişey diyemem iki gün sonra tekrar gelip kan vermelisin dedi.. Doktor öyle diyince içim bi buruk oldu.. Sizce adet gecikmesinin 9. Günü 346 beta HCG düşük bir değermi..? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Biraz düşük gibi duruyor ama önemli olan hcg değerinden çok nasıl yükseldiği iki gün sonra iki katına çıkarsa sorun yok demektir gönlünüzü ferah tutun

Biraz düşük gibi duruyor ama önemli olan hcg değerinden çok nasıl yükseldiği iki gün sonra iki katına çıkarsa sorun yok demektir gönlünüzü ferah tutun
Çok Teşekkür ederim dilekleriniz için.. İnşallah ya çok taktım bunu kafaya 3.5 senedir bekliyorum.. bakalım sonucu iyi olur umarım

Çok Teşekkür ederim dilekleriniz için.. İnşallah ya çok taktım bunu kafaya 3.5 senedir bekliyorum.. bakalım sonucu iyi olur umarım
Belki geç döllenmedir içinizi ferah tutun benim gebeliğimde oldukça yüksekti sevindim yüksek diye mol gebelik teşhisiyle kürtaj oldum o yüzden düşüklüğe yüksekliğe takılmayın iki gün sonra iki katına yükselirse hiç korkmayın sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Çok teşekkür ederim yüreğime biraz su serptiniz.. Hersey gönlünüzce olsun

geç döllenme de olabilir 2 günde bir kan verip takip etmelisiniz o yüzden bir şey diyemiyorlar herkes aynı dönemde ovülasyon dönemi olmadığı için stres yapmayın kan verip takip edin hayırlısı olsun hakkınızda

Çok teşekkür ederim ederim sanırım miktarından ziyade artıp artmadığı önemli.. düzenli adet gören biri olduğum için geç döllenmeye ihtimal vermedigim için gerildim biraz..

Benim 4 gün gecikmisti ve değerim 20 idi, simdi kızım 5 yaşında. Onemli olan iki güne bir yukselme miktarı canim. Üzülme, saglikla kucakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…